reklama 11D

Série Global Champions vzhůru nohama. Letos se začíná v Dauhá

ikonka

Katar byl po léta závěrečnou destinací na okruhu parkurových závodů Global Champions. Ještě loni v listopadu se tam uzavíralo bodování obou túr, letos je to všechno jinak! Dauhá se totiž od 28. února stane dějištěm prvních závodů roku 2019.
26.02.2019 19:25  |  Autor: Lucie Spiwoková  |  Rubrika: Sport  |   FANCLUB
reklama 12C
Největší esa parkurového sportu se nezastaví. Ještě stále běží halový Světový pohár a už se rozbíhá také Global Champions. Prvním zastavením je Dauhá a soupiska startujících je tradičně plná hvězd. Nechybí úřadující vítěz Longines Global Champions Tour 2018 Ben Maher. Vrací se také dvojnásobní šampioni bodování Edwina Tops-Alexadner a Scott Brash. 
 
Fanoušci se mohou těšit na německý výběr ve složení Daniel Deusser, Christian Ahlmann a Hans-Dieter Dreher, kterým budou čelit další výborní sportovci Nicola Philippaerts, Simon Delestre, Alberto Zorzi, Bertram Allen, Maikel van der Vleuten, Gregory Wathelet, Pieter Devos, Marlon Zanotelli, Henrik von Eckermann a Roger-Yves Bost.
 
Domácí hrdinové Šejk Ali Bin Khalid Al Thani a Bassem Hassan Mohammed, který na stadionu Al Shaqab vyhrál Grand Prix v roce 2017, nezklamou publikum a postaví se na start. Za Prague Lions jsou v seznamech účastníků Anna Kellnerová, Niels Bruynseels a Wilm Vermeir.
 

Kompletní informace k sérii Global Champions jsou ZDE

 
Zdroj: tisková zpráva GC
 
Foto: GC / Stefano Grasso




reklama 13B

NEPŘEHLÉDNĚTE