reklama 11A

Balguero a Catch Me If You Can přistáli v Dauhá. GCL začíná za pár dní

ikonka

Start dalšího ročníku Global Champions se nezadržitelně blíží. V noci na pondělí již odletěli do dějiště prvního mítinku v Dauhá koňští účastníci z Evropy, včetně dvou koní Czech Equestrian Teamu – valacha Balguera a klisny Catch Me If You Can OLD.
25.02.2019 10:05  |  Autor: Josef Malinovský  |  Rubrika: Sport  |  
PRÁVĚ TEĎ
| FANCLUB
reklama 12D

 
Závody Global Champions v katarském Dauhá startují již ve čtvrtek. V neděli pozdě večer tam odletěli koně jezdců z Evropy. V týmu Prague Lions bude startovat mj. i Anna Kellnerová, která na první kolo této prestižní parkurové série nahlásila třináctiletého Balguera a jedenáctiletou Catch Me If You Can OLD.
 
Dle nejčerstvějších zpráv od Markéty Novákové z Czech Equestrian Teamu koně přistáli v Dauhá v pondělí krátce před 10. hodinou dopolední. Let proběhl v naprosté pohodě. 
 
Jak jsme již informovali, za Prague Lions budou v sezoně 2019 startovat vedle Anny Kellnerové Nizozemec Gerco Schröder, Belgičan Niels Bruynseels, dále pak nově Němec Marco Kutscher, Marc Houtzager z Nizozemí a další belgický jezdec Wilm Vermeir. V Dauhá budou s Annou Kellnerovou startovat Niels Bruynseels a Wilm Vermeir. Kompletní soupisku najdete TADY!
 

ČTĚTE: Parkurová GCL opět s českou vlajkou. Prague Lions mají tři nové členy

 

Podrobnosti o Longines Global Champions Tour a Global Champions League najdete na adrese www.gcglobalchampions.com. Stejně jako v předešlých letech bude redakce Jezdci.cz vše bedlivě monitorovat!
 
Foto Markéta Nováková / CET




reklama 13A

NEPŘEHLÉDNĚTE