reklama 11B

Dění v týdnu: Kellnerová v Olivě, Kuková v UAE, Vištalová v Nizozemsku

ikonka

Na přelomu ledna a února budou čeští reprezentanti závodit hned ve třech zemích. Anna Kellnerová zůstává se svými koňmi ve španělské Olivě, Valentýna Kuková se v rámci svého pobytu v UAE účastní CSI Sharjah a Anastasja Vištalová míří do Genemuidenu.
28.01.2020 18:40  |  Autor: Pavlína Záhorová  |  Rubrika: Sport  |   FANCLUB
reklama 12A
Zimní měsíce už dávno nejsou pro český jezdecký sport okurkovou sezonou. Na přelomu ledna a února budeme sledovat českou reprezentaci hned na třech mezinárodních závodech v různých zemích.
 
Anna Kellnerová se v druhé půlce ledna vrátila do závodního sedla a již z předchozího týdne zůstává se svými koňmi ve španělské Olivě, kde bude pokračovat v účasti v soutěžích Mediterranean Equestrian Tour.
 
Další ze závodů Valentýny Kukové v rámci jejího pobytu ve Spojených arabských emirátech, kam odjela již před koncem roku 2019, budou tříhvězdové mezinárodní závody v Sharjah, kde podruhé prověří své nové svěřence, valachy Cool Scendy a For Sale.
 
Napilno bude mít také čerstvá nositelka titulu Jezdec roku 2019 v paradrezuře, Anastasja Vištalová. Odjíždí reprezentovat do Nizozemska na CPEDI3* Genemuiden.
 
Ilustrační foto archiv Jezdci.cz




reklama 13A

NEPŘEHLÉDNĚTE