reklama 11A

Poslední šance získat TOP vstupenky na PlayOffs

ikonka

Dva týdny před startem galashow světového parkuru Global Champions PlayOffs 2018 v pražské O2 areně pořadatelé ukončili prodej čtyřdenních permanentek a zbývající místa ve vyhrazených TOP sektorech pustili do volného prodeje na jednotlivé dny!
29.11.2018 22:49  |  Rubrika: Sport  |   FANCLUB
reklama 12C
 
Zájemci o vstupenky tak mají doslova poslední šanci získat místa k sezení s opravdu skvělým výhledem! Na sobotu a neděli před odblokováním sektorů pro permanentky již spodní patra O2 areny byla obsazená, a to i přes to, že v polovině listopadu šly do prodeje vstupenky z tzv. technických blokací. Po uvolněných místech se jen zaprášilo. Žádná další místa k případnému uvolnění však už nezbývají, a tak kdo do teď nemá zakoupené lístky, neměl by otálet!
 
Každopádně, pokud byste to náhodou nestihli, nezoufejte! Výrazně bohatší výběr míst je v sektorech 4. patra, odkud diváci mají možnost sledovat parkurové soutěže opravdu s velkým nadhledem. Určitě to neznamená, že toho moc neuvidí. Naopak – budou mít přehled po celé aréně, uvidí na každou jednotlivou překážku v kurzu a detaily jim zprostředkují velkoplošné obrazovky pod střechou.
 
Vstupenky na galashow světového parkuru Global Champions Prague PlayOffs jsou v prodeji v síti Ticketportal.cz. Stále jsou volná místa na všechny čtyři dny, a to od 490 Kč. Odkaz na stránku on-line předprodeje najdete na webu www.pragueplayoffs.com.
 
Zájemci, kteří si chtějí tuto událost užít z unikátního místa u privátního stolu včetně gastronomických služeb v luxusních prostorách Klubového patra, mají možnost si zakoupit na vybrané dny VIP stůl pro 2 nebo 4 osoby, a to již od 12.990 Kč (bez DPH). Podrobnosti jsou na stránce www.pragueplayoffs.com/vip.



reklama 13B

NEPŘEHLÉDNĚTE