reklama 11B

Paravoltižní MČR: Nejvyšší známku šampionátu získala dvojice z Drásova

ikonka

Pražská tělovýchovná jednota Orion hostila ve dnech 3. a 4. října mistrovství České republiky v paravoltiži. Závodilo se v devíti kategoriích. Nejvyšší celkovou známkou šampionátu se pyšní dvojice Marcela Mikelová a Hana Šimečková z TJJ Lucky Drásov.
05.10.2020 11:00  |  Autor: Lucie Spiwoková  |  Rubrika: Sport  |   FANCLUB
reklama 12B

Na snímku mistr České republiky 2020 v kategorii TP1 Sebastian Lodin

Celkem devět mistrovských kategorií bylo vypsáno při MČR v paravoltiži s ročníkem 2020. Nejvyšší průměrnou známkou napříč všemi soutěžemi se mohou pochlubit Marcela Mikelová a Hana Šimečková z TJJ Lucky Drásov, které tak s klisnou Valiskou vyhrály soutěž dvojic. Známka měla hodnotu 8,72.
 
Nejlepší skupinou letošního šampionátu je JK Fany Hostěnice. Její členové závodili s Besinou a vyjeli si hodnocení 8,04.
 
Dalšími mistry republiky pro rok 2020 jsou Sebastian Lodin z JK Voltiž Trojan, jenž závodil s Barborkou v soutěži TP1. V TP2 vyhrála Marcela Mikelová na Valisce. Startovala v barvách TJJ Lucky Drásov. Zlato v kategorii MP1 vybojovala Daniela Wiederová na Barborce (JK Voltiž Trojan) a titul ze soutěže MP2 si odvezla Tereza Huynhová z Epony Brno, která cvičila s Besinou.
 
Soutěž LPP ovládla Hana Šimečková s Valiskou (TJJ Lucky Drásov) a mezi jezdci zařazenými do kategorie LPT byla nejlepší Eliška Čejková s Šibalem (JK Počin). Stejný klub a stejný kůň je pak zaspaný také u mistryně v soutěži ZO. Tou se stala Veronika Marečková. 
 
 
 



K odběru se přihlašte ZDE!

 

Nový Jezdecký zpravodaj vychází každý pátek a je zcela zdarma. Přímo do vašeho e-mailu vám jednou týdně doručíme to nejzajímavější z našich webů - zpravodajství napříč disciplínami, rozhovory, podcasty i videa. Už nikdy vám nic podstatného z našeho servisu neunikne!

 

Novinky z jezdectví a dostihů můžete sledovat i protřednictvím našich specializovaných skupin na Facebooku! Spravujeme pro vás:
 

Máme rádi parkury Jezdci.cz

Máme rádi dostihy Jezdci.cz

Máme rádi drezuru Jezdci.cz

Máme rádi vozatajství Jezdci.cz

Máme rádi všestrannost Jezdci.cz

Máme rádi reining a western Jezdci.cz

Máme rádi voltiž Jezdci.cz

Máme rádi vytrvalost Jezdci.cz

Máme rádi pony sport Jezdci.cz


reklama 13D

NEPŘEHLÉDNĚTE