reklama 11D

Dění v týdnu: Poslední sady medailí se rozdají v Martinicích a Praze

ikonka

Blíží se první říjnový víkend, během kterého se rozdají poslední sady medailí sezony 2020. Ty čekají na parkurové jezdce a taky na paravoltižéry. Vedle dvou národních šampionátů proběhne od 2. do 4. října dalších patnáct jezdeckých mítinků.
29.09.2020 10:58  |  Autor: Lucie Spiwoková  |  Rubrika: Sport  |   FANCLUB
reklama 12B

 

Jezdci do 25 let, ženy a jednotlivci, to jsou kategorie, které se od 1. do 4. října představí na mistrovství České republiky v parkurovém skákání. Hostí jej Martinice a těšit se můžeme na skvělý sport. 
 

ČTĚTE: Mistrovské Martinice slibují špičkový sport. Startovní pole je nabité

 

O mistrovské tituly se pojede také v Praze – Bráníku. Tamní tělovýchovná jednota Orion pořádá MČR v paravoltiži. 
 
V kalendáři České jezdecké federace najdeme i další akce. Do Hradištka můžete vyrazit za drezurou a paradrezurou. Drezurní závody se budou konat také v Dubenci a Nebanicích, Dvoreček se stane dějištěm soutěží ve všestrannosti.
 
Největší zastoupení má tradičně parkurové skákání. Kromě mistrovských Martinic se bude skákat třeba v Opavě, Trojanovicích, Nových Zámcích či Poděbradech.
 

Kalendář akcí navštivte ZDE

Ilustrační foto: Zenon Kisza




K odběru se přihlašte ZDE!

 

Nový Jezdecký zpravodaj vychází každý pátek a je zcela zdarma. Přímo do vašeho e-mailu vám jednou týdně doručíme to nejzajímavější z našich webů - zpravodajství napříč disciplínami, rozhovory, podcasty i videa. Už nikdy vám nic podstatného z našeho servisu neunikne!

 

Novinky z jezdectví a dostihů můžete sledovat i protřednictvím našich specializovaných skupin na Facebooku! Spravujeme pro vás:
 

Máme rádi parkury Jezdci.cz

Máme rádi dostihy Jezdci.cz

Máme rádi drezuru Jezdci.cz

Máme rádi vozatajství Jezdci.cz

Máme rádi všestrannost Jezdci.cz

Máme rádi reining a western Jezdci.cz

Máme rádi voltiž Jezdci.cz

Máme rádi vytrvalost Jezdci.cz

Máme rádi pony sport Jezdci.cz


reklama 13C

NEPŘEHLÉDNĚTE