reklama 11C

Orctová získala v CCI2* Kreuth třetí místo. Trunda dokončil tři hvězdy

ikonka

Tři české dvojice pokračovaly v neděli 23. června v německém Kreuthu v závodech ve všestrannosti CCI. Eliška Orctová zajela nejlepší parkur ve dvou hvězdách a skončila celkově třetí. Miroslav Trunda obsadil konečené sedmé místo a dokončil i CCI3*.
23.06.2019 20:30  |  Autor: Lucie Spiwoková  |  Rubrika: Sport  |  
AKTUALIZOVÁNO
| FANCLUB
reklama 12B
Eliška Orctová zajela nejlepší parkur
 
Závody CCI Kreuth vyvrcholily skokovými zkouškami, které byly na programu v neděli 23. června. Eliška Orctová s Tess se udržela na výborné třetí příčce v kategorii CCI2*-S, když parkur překonala s nejlepším výsledkem v startovním poli. O jedno místo si polepšil i Miroslav Trunda s klisnou Trnkou Ruf. Obsadil sedmou příčku.
 
Soutěž CCI3*-S dokončil Miroslav Trunda na Shuterflyke na sedmnáctém místě.
 
Češi si v krosech polepšili
 
V sobotu 22. června byly při závodech CCI v Kreuthu na programu krosy. V kategorii CCI2*-S katapultovala bezchybná terénní jízda Elišku Orctovou v sedle klisny Tess na průběžné třetí místo. Polepšila si tak oproti drezuře o dvanáct příček. 
 
Posun vzhůru zaznamenal také Miroslav Trunda se sedmiletou klisnou Trnka-Ruf. V krosu inkasoval pouze 4,8 trestného bodu za čas před skokovou zkouškou je osmý. Ve stejné obtížnosti byl terénní jízdě vyloučen v sedle Starlingtona. 
 
Stejný osud potkal i Elišku Orctovou s Bonusem ve třech hvězdách. Sobotní kros nedokončila. Miroslav Trunda a Shutterflyke jsou v CCI3*-S na devatenácté příčce.
 

Výsledky najdete v tomto odkazu

 
Ilustrační foto: FB Eventing Team / Zuzana Zvěřinová




reklama 13B

NEPŘEHLÉDNĚTE