reklama 11B

Opatrný a Zelinková navázali v úvodu října dalšími úspěchy v Itálii

ikonka

Naši dva přední reprezentanti Aleš Opatrný a Zuzana Zelinková zůstali nadále v dějišti mezinárodních skokových závodů v italském městečku Gorla Minore a stále se jim daří podávat stabilně bezchybné výkony a to nejen v soutěžích pro mladé koně.
04.10.2019 20:04  |  Autor: Pavlína Záhorová  |  Rubrika: Sport  |   FANCLUB
reklama 12D
Skokový maraton mezinárodních závodů v italském městečku Gorla Minora pokračuje i na začátku října. V místě zůstali Aleš Opatrný a Zuzana Zelinková a místní prostředí jim podle všeho svědčí.
 
Ve čtvrtek vyhrála Zuzana Zelinková s Abby kategorii šestiletých a úvod se v Gorla Minore povedl i Aleši Opatrnému. S Carmanem nechyboval v kategorii sedmiletých, kde byli pátí, s Dukatem VTH dojeli s nulou třetí ve stopětatřicítce a čistou jízdu předvel rovněž v sedle valacha Samsonite RT v soutěži do stočtyřiceti centimetrů.
 
V pátek se opět dařilo Čechům v soutěžích pro mladé koně. Zuzana Zelinková a Ekatharina dokončily mezi sedmiletými bezchybně čtvrté, o dvě příčky nad Alešem Opatrným a Carmanem. S Indirou pak Zuzka obsadila šesté místo mezi šestiletými. Alešovi se povedl zopakovat čtvrteční úspěch ve stopětatřicítce s Dukatem VTH a dojeli opět třetí, a nechyboval ani ve stočtyřicítce s valachem Sangris Boy.
 
Kompletní výsledky najdete na TOMTO ODKAZU.




reklama 13D

NEPŘEHLÉDNĚTE