reklama 11C

Zelinková, Michlíčková, Zvára i Opatrný zahájili slibně v Gorla Minore

ikonka

Sérií bezchybných parkurů zahájila česká ekipa výjezd do italského městečka Gorla Minore nedaleko Milána na mezinárodní skokové závody. Zuzaně Zelinkové se dařilo mezi mladými koňmi, Aleš Opatrný zazářil v soutěži do stočtyřiceti centimetrů.
26.09.2019 20:40  |  Autor: Pavlína Záhorová  |  Rubrika: Sport  |   FANCLUB
reklama 12D
Ve čtvrtek 26. září byly v italském městečku Gorla Minore jen třicet kilometrů od Milána zahájeny čtyřdenní mezinárodní skokové závody, kam vyjeli také čeští reprezentanti, a hned v úvodu nasbírali slušnou řádku bezchybných jízd. 
 
Velmi dobře zahájil Aleš Opatrný s osmiletým valachem Samsonite RT, když obsadili v soutěži do stočtyřiceti centimetrů skvělou třetí pozici z osmdesáti startovních dvojic. Samsonite patřil navíc k těm nejmladším koním na startu. Bezchybně tuto soutěž dokončila i Zuzana Zelinková s Harankou na 24. pozici a pouze s jedním trestným bodem za překročení času teprve patnáctiletá juniorka Mariana Michlíčková v sedle desetiletého valacha Leeve Jung 2. Této jezdkyni se navíc podařilo dokončit s čistým štítem také dvoufázovou stotřicítku v sedle dvanáctiletého valacha Cornet's Boy na výsledném třináctém místě.
 
Češi dobře reprezentovali rovněž v soutěžích pro mladé koně. Zuzana Zelinková dovedla šestiletou Abby k výsledné čtvrté příčce, zatímco Aleš Opatrný sedmiletého Carmana k rovněž dekorovanému sedmému místu.
 
Kompletní výsledky najdete na TOMTO ODKAZU.
 
Foto Marian Michlíček




reklama 13B

NEPŘEHLÉDNĚTE