reklama 11D

Odstartovalo hlasování v rámci tradičních FEI Awards, zapojte se i vy!

ikonka

Ve středu 25. září zveřejnila Mezinárodní jezdecká federace seznam nominovaných na FEI Awards 2019, a to v pěti vypsaných kategoriích. O vítězích rozhodne devítičlenná odborná komise společně s hlasováním široké veřejnosti, které poběží do 7. října.
27.09.2019 14:00  |  Autor: Pavlína Záhorová  |  Rubrika: Sport  |   FANCLUB
reklama 12B
Vůbec poprvé se ocenění v rámci FEI Awards udělovala v roce 2009, letos nás tedy čeká desetileté výročí této tradice. Mezinárodní jezdecká federace chce tímto způsobem poukázat na mimořádný přinos konkrétních osob pro jezdecký sport.
 
Stejně jako loni jsou nominovaní rozděleni do pěti kategorií, konkrétně nejlepší jezdec, nadějný mladý jezdec, nejlepší ošetřovatel, podporovatel, a to pro jednotlivce či organizace rozvíjející jezdecký sport, a v neposlední řadě kategorie navzdory osudu určená jezdcům, kteří dosáhli znamenitých výsledků i přes obtížnou životní situaci, tím může být například fyzický handicap, ale i jiné komplikované okolnosti.
 
Hlasování probíhá až do 7. října, přičemž vliv odborné komise a veřejnosti je rozdělen přesně půl na půl. Vítězové budou slavnostně vyhlášeni 19. listopadu na galavečeru FEI Awards, jehož se účastní více než 350 hostů ze 134 národních federací.
 

HLASOVAT MŮŽETE NA TOMTO ODKAZU

Ilustrační foto archiv Jezdci.cz




Štítky: FEI AwardsFEI
reklama 13B

NEPŘEHLÉDNĚTE