reklama 11D

Obrazem: Česká jezdecká federace se přestěhovala. Sídlí Na Radosti

ikonka

Dlouhé roky bylo sídlo České jezdecké federace spojováno s pražským Strahovem a následně s nedalekou Hošťálkovou ulicí v Břevnově. Od prosince si členové svazu musejí zvykat na novou adresu v okrajové části metropole.
12.12.2023 16:19  |  Autor: Josef Malinovský  |  Rubrika: Ostatní  |  
FOTOGALERIE
| FANCLUB
reklama 12C

 
Česká jezdecká federace se začátkem prosince přestěhovala do malé administrativní budovy v ulici Na Radosti na Praze 5, která je jen pár stovek metrů od stanice metra Zličín. Po nových prostorách se zástupci svazu rozhlíželi již delší dobu. 
 
„Kdo byl někdy v Hošťálkově ulici, tak viděl, že ty prostory byly malé a nebyly vyhovující. Stejně tak bylo problematické se na toto místo dostat a zaparkovat tam. Proto bylo naším cílem najít reprezentativní sídlo, které bude dostatečně velké, a kde bude bezproblémová dostupnost pro naše členy. Chtěli jsme, aby nemuseli projíždět celou Prahou,“ vysvětlil prezident České jezdecké federace Radek Rouč v rozhovoru pro EquiRadio
 

Nepřehlédněte: Rada ČJF jednala o novém sazebníku. Došlo také ke schválení rozpočtu

 
„Téma nového sídla sekretariátu rezonovalo již od konference v roce 2021, kdy jsme dostali zadání, abychom se pokusili najít místo, které bude dostupní a bude nám vyhovovat i kapacitně, aby se v nových prostorách dala realizovat setkání odborných komisí, Výkonného výboru i Rady ČJF. Hledání bylo velmi intenzivní a v průběhu roku jsme objížděli několik lokalit. Požadavkem bylo, aby to bylo někde u výpadovky z Prahy, ideálně na metru či tramvaji. Převážně jsme hledali na Praze 5 a 6 a důležitým kritériem byla i cena, jelikož si jako sportovní svaz nemůžeme dovolit platit vysoké nájemné. Toto místo nás zaujalo tím, že je reprezentativní, a přitom to není velká administrativní budova. Myslím, že je to velmi důstojné sídlo České jezdecké federace,“ konstatoval generální sekretář ČJF Petr Kuklík s tím, že cena nájemného v novém sídle se výrazně neliší od té dřívější. „V Hošťálkově ulici jsme platili 33.000 korun a tady 39.000 korun měsíčně, což není takový rozdíl s ohledem na to, že zde máme mnohem větší kapacity,“ upřesnil.
 
„Již jsem tu měl několik jednání a velice dobře se tu pracuje. Už jen ten pocit, když sem přijedete, tak je to velký rozdíl. Počítáme s tím, že by tady měla probíhat většina jednání orgánů České jezdecké federace,“ dodal Radek Rouč ve vysílání EquiRadia
 
Foto: Josef Malinovský
 




Sledujete novinky o koních, jezdectví a dostizích na Jezdci.cz a pouštíte si pravidelně vysílání EquiTV.cz a EquiRadia.cz? Máme pro vás novinku - spouštíme Fancluby Jezdci.cz a EquiTV.cz EquiRadio.cz, jejichž prostřednictvím můžete podpořit další existenci našeho zpravodajství.

Zaplacením ročního nebo půlročního příspěvku umožníte, aby veškerý redakční obsah s výjimkou bonusů pro členy fanclubu zůstal nadále volně přístupný všem uživatelům a přímo se tak budete podílet i na propagaci všech koňských sportovních disciplín. Zároveň dostanete přednostní přístup k velké části našich materiálů, které si můžete přečíst v časovém předstihu, pravidelnou možnost získat různé slevy na zboží našich partnerů a účast v soutěžích o ceny.

Roční členství ve Fanclubu Jezdci.cz stojí 600 Kč, půlroční příspěvek je 300 Kč. Pokud chcete být členem obou fanklubů Jezdci.cz i EquiTV.cz, můžete využít zvýhodněnou variantu 1000 Kč (roční) a 500 Kč (půlroční). Další podrobnosti najdete na tomto odkazu.

Komunity na síti

Novinky z jezdectví a dostihů můžete sledovat i prostřednictvím našich specializovaných skupin na Facebooku! Spravujeme pro vás:

Máme rádi parkury Jezdci.cz

Máme rádi dostihy Jezdci.cz

Máme rádi drezuru Jezdci.cz

Máme rádi vozatajství Jezdci.cz

Máme rádi všestrannost Jezdci.cz

Máme rádi reining a western Jezdci.cz

Máme rádi voltiž Jezdci.cz

Máme rádi vytrvalost Jezdci.cz

Máme rádi pony sport Jezdci.cz

FB Jezdci.cz

FB Jazdci.sk

FB EquiTV.cz a EquiRadio.cz


reklama 13B

NEPŘEHLÉDNĚTE