reklama 11A

Rada ČJF jednala o novém sazebníku. Došlo také ke schválení rozpočtu

ikonka

Ve středu 6. prosince se konalo zasedání Rady České jezdecké federace, na jehož programu bylo kromě jiného aktualizace sazebníku poplatků ČJF. Jeho nově schválená podoba bude platná od 1. ledna 2024.
12.12.2023 17:05  |  Autor: Josef Malinovský  |  Rubrika: Ostatní  |   FANCLUB
reklama 12D
 
„Samotný sazebník i Registrační a přestupní řád ČJF byly upraveny tak, aby byly vzájemně v souladu,“ zmínili zástupci svazu v souhrnné zprávě publikované na oficiálním webu. 
 
Z připojeného zápisu je patrné, že Rada ČJF schválila příspěvek členů do 18 let ve výši 200 Kč, což znamená zvýšení věkové hranice pro tuto sníženou sazbu. Posunul se také termín pro zvýšené sazby „základních členských příspěvků v následujících letech“, a to na 1. dubna. U takzvaných „ostatních poplatků“ se snížily ceny za doporučené zásilky (nově 300 Kč) a zásilky prostřednictvím EMS (nově 500 Kč). Administrativní poplatek za přihlášení jezdce na zahraniční mezinárodní závody nebude od příštího roku účtován v případě oficiálních výjezdů národní reprezentace. Upravený sazebník najdete POD TÍMTO ODKAZEM.
 
„Dále bylo na programu také projednání a schválení návrhu rozpočtu ČJF pro rok 2024, v jehož rámci nejvíce rezonovala potřeba podpory regionálního sportu. Pro co největší podporu sportu v oblastech byly na jednání navýšeny rozpočty oblastí tak, aby ony samy byly schopny co nejefektivněji pomoci sportu a jeho potřebám v konkrétních regionech. Pro rok 2024 tak budou oblasti disponovat souhrnnou částkou 10 milionů korun,“ uvádí Česká jezdecká federace ve své zprávě, kde je i podrobný rozpad rozpočtu. Ten by měl v roce 2024 mít na straně výdajů i příjmů 51.886.000 Kč. 
 

Nepřehlédněte: Obrazem: Česká jezdecká federace se přestěhovala. Sídlí Na Radosti

 
Největší výdaje jsou na provoz ČJF, konkrétně ve výši 14.800.000 Kč. Do soutěží půjde 8,8 milionů korun, do reprezentace 6,6 milionů, v rámci sportovních aktivit dotovaných ze strany FEI je 350.000 Kč a pro talentovanou mládež je 9.500.000 Kč. Jak již bylo zmíněno, do oblastí bude rozděleno rovných deset milionů, na vzdělávání půjde 650 tisíc korun a 800 tisíc do marketingu, na galavečery a provoz internetových stránek. Poslední položka na výdajové stránce rozpočtu zahrnuje částku 386 tisíc korun a je vyhrazena pro obnovu investičního majetku. 
 
Z členských poplatků je očekávaný příjem 14.700.000 Kč a z členských příspěvků 7,3 milionů korun. Dotace pro svaz by měla být ve výši 13.841.000 Kč, na reprezentaci pak 4.277.000 Kč a pro talentovanou mládež 6.318.000 Kč. Položka vzdělávání je ve výši 1,9 milionu korun. Příjmy 2.300.000 Kč očekává Česká jezdecká federace z poplatků za start, dále pak 200 tisíc z prodeje reklamy a 700 tisíc z kapitálových výnosů. Návrh rozpočtu najdete TADY.
 
Zdroj: ČJF
Ilustrační foto: Kateřina Návojová



Sledujete novinky o koních, jezdectví a dostizích na Jezdci.cz a pouštíte si pravidelně vysílání EquiTV.cz a EquiRadia.cz? Máme pro vás novinku - spouštíme Fancluby Jezdci.cz a EquiTV.cz EquiRadio.cz, jejichž prostřednictvím můžete podpořit další existenci našeho zpravodajství.

Zaplacením ročního nebo půlročního příspěvku umožníte, aby veškerý redakční obsah s výjimkou bonusů pro členy fanclubu zůstal nadále volně přístupný všem uživatelům a přímo se tak budete podílet i na propagaci všech koňských sportovních disciplín. Zároveň dostanete přednostní přístup k velké části našich materiálů, které si můžete přečíst v časovém předstihu, pravidelnou možnost získat různé slevy na zboží našich partnerů a účast v soutěžích o ceny.

Roční členství ve Fanclubu Jezdci.cz stojí 600 Kč, půlroční příspěvek je 300 Kč. Pokud chcete být členem obou fanklubů Jezdci.cz i EquiTV.cz, můžete využít zvýhodněnou variantu 1000 Kč (roční) a 500 Kč (půlroční). Další podrobnosti najdete na tomto odkazu.

Komunity na síti

Novinky z jezdectví a dostihů můžete sledovat i prostřednictvím našich specializovaných skupin na Facebooku! Spravujeme pro vás:

Máme rádi parkury Jezdci.cz

Máme rádi dostihy Jezdci.cz

Máme rádi drezuru Jezdci.cz

Máme rádi vozatajství Jezdci.cz

Máme rádi všestrannost Jezdci.cz

Máme rádi reining a western Jezdci.cz

Máme rádi voltiž Jezdci.cz

Máme rádi vytrvalost Jezdci.cz

Máme rádi pony sport Jezdci.cz

FB Jezdci.cz

FB Jazdci.sk

FB EquiTV.cz a EquiRadio.cz


reklama 13C

NEPŘEHLÉDNĚTE