reklama 11B

Mistrovská spřežení mají za sebou drezury, čtyřky vedou Nesvačilové

ikonka

Ve čtvrtek a v pátek probíhaly v krásném areálu Grunt Galatík v Těšánkách drezurní úlohy v rámci mistrovství České republiky spřežení. Nejlepší úlohy mezi čtyřspřežími předvedla s naprosto shodným výsledkem spřežení Radka a Jiřího Nesvačila seniora.
21.09.2019 11:07  |  Autor: Pavlína Záhorová  |  Rubrika: Sport  |   FANCLUB
reklama 12B
Mistrovství České republiky spřežení zavítalo v roce 2019 do krásného areálu Grunt Galatík v Těšánkách nedaleko Kroměříže. Soutěžní dění bylo odstartováno již ve čtvrtek 19. září a během dvou dnů byly odbaveny drezurní úlohy všech kategorií.
 
Ze čtyř mistrovských čtyřspřeží se nejlépe předvedla právě ta vedená Radkem a Jiřím Nesvačilem seniorem, a to s naprosto identickým výsledkem 53,51 trestného bodu.
 
V nejpočetnější kategorii dvojspřeží velkých koní se po drezurách dostal do čela Václav Coufalík s výsledkem 47,78 trestného bodu, před druhým Jaroslavem Juráňem mladším se 48,05 trestného bodu a Josefem Drábkem s hodnocením 52,37.
 
Velmi těsný rozdíl na prvních třech příčkách byl mezi jednospřežími. S výsledkem 52,55 se ujal vedení Jiří Koníř, jen půl bodu na něj ztrácí Libor Kurka a shodně na průběžné třetí pozici se usídlili s výsledkem 53,28 Jiří Ziegler a Karel Nývlt.
 
Úlohu pro dvojspřeží pony předvedla nejlépe Monika Pospíšilová. Sbor rozhodčí jí přidělil 52,51 trestného bodu.
 
V sobotu absolvují všechna mistrovská spřežení maraton a lze očekávat, že právě ten může průběžným pořadím velmi výrazně zamíchat.
 
Kompletní výsledky drezur jsou k dispopzici ZDE.




reklama 13D

NEPŘEHLÉDNĚTE