reklama 11B

Memoriál Jana Papouška 2019 v Martinicích láká nejen na skokové derby

ikonka

Čtrnáctý ročník Memoriálu Jana Papouška tradičně láká k účasti početné startovní pole. V hlavní soutěži se představí prakticky celé domácí špička, tak, jak jí vídáme ve Velkých cenách ČSP. Bonusem v programu pro jezdce i diváky je derby!
02.07.2019 15:25  |  Autor: Lucie Spiwoková  |  Rubrika: Sport  |   FANCLUB
reklama 12D
Celkem pět soutěžních dní přinese čtrnáctý ročník Memoriálu Jana Papouška. Ten startuje v jezdeckém areálu Equitana Martinice již ve středu 3. července. První dva dny přinesou soutěže spíše nižších úrovní obtížnosti, včetně pony. 
 
V pátek se výška překážek bude šplhat ke 135 centimetrům. Atraktivní podívanou přinese právě v pátek jistě derby, což je soutěž kombinující klasické parkurové překážky s terénním skoky. Však vedle skokanů přilákala i specialisty na military Miroslava Trundu a Jiřího Maxeru. 
 

ČTĚTE TAKÉ: Při Memoriálu Jana Papouška v Martinicích bude vyplaceno na 350.000 Kč

Hlavní pozornost se však bude soustředit až na nedělní vrchol, kterým je Memoriál Jana Papouška s překážkami do 145 centimetrů. Loňský vítěz Aleš Opatrný v něm sice bude chybět, ale i tak se fanoušci dočkají prakticky všech, kdo se pravidelně účastní národních soutěží na vyšších obtížnostech, jako jsou Velké ceny Českého skokového poháru.

Na startovních listinách jsou Jan Štětina, Jan Chýle, Jakub Štěrba, Ondřej Pospíšil, Matěj Kotalík nebo Sergei Motyguine. 
 
Celkem vyroste na martinickém kolbišti 24 parkurů, jejichž autorem bude Marc Dabaere. 
 

Výsledky můžete sledovat v tomto odkazu 

 
Ilustrační foto: Lukáš Klingora




reklama 13A

NEPŘEHLÉDNĚTE