reklama 11D

Při Memoriálu Jana Papouška v Martinicích bude vyplaceno na 350.000 Kč

ikonka

Ve středu 3. července se otevřou brány resortu Equitana Martinice pro účastníky tradičního Memoriálu Jana Papouška. Letos si účastníci rozdělí na dotacích téměř 350.000 Kč. Vítěz hlavní soutěže si navíc odveze na rok nový automobil!
26.06.2019 13:33  |  Rubrika: Sport  |   FANCLUB
reklama 12B
 
Závodní program tohoto prestižního mítinku je nastaven již od středy, kdy bude dopolední program patřit kategorii pony. Následně se roztočí kola soutěží pro velké koně. „Za zmínku stojí mj. skutečnost, že v rámci pěti závodních dní je možné si splnit kvalifikaci na letošní skokové mistrovství České republiky ve všech věkových kategoriích jezdců na velkých koních,“ uvádějí pořadatelé v tiskové zprávě.
 
Vrcholem závodů bude samozřejmě Memoriál Jana Papouška, který odstartuje v neděli odpoledne.  Specialitou letošního ročníku bude jistě páteční odpolední JohnDeer derby, kdy jezdci a koně opouští kolbiště a absolvují část jízdy na přilehlých loukách, kde překonávají terénní skoky.
 
Memoriál Jana Papouška se tradičně může pochlubit nejen štědrou finanční dotací, celkem bude v cenách vyplaceno téměř 350.000 Kč, ale i skvělou diváckou kulisou. Pořadatelé si zájmu diváků velice váží, a proto je připraven i zajímavý program nejen pro dříve narozené, ale i pro ty nejmenší příznivce koní a jezdectví.
 
Nedělní odpoledne bude opravdu slavnostní. Nejenže si všichni přítomní užijí další ročník Memoriálu Jana Papouška, ale je připravena i speciální soutěž, jež by měla zpestřit finálový den celého mítinku. Tečkou letošního ročníku bude slavnostní dekorovací ceremoniál, kdy opět ožijí martinické stupně vítězů a vítěz Memoriálu Jana Papouška opět převezme klíče od nového vozu, který bude používat celý rok.
 
Přihlášky do soutěží jsou stále ještě otevřeny, uzavřou se 1.července. Zatím je volná i část ustajovací kapacity, uzávěrka boxů je již v pátek 28.června. Další podrobnosti najdete na webu www.csi-martinice.cz.
 
Ilustrační foto Lukáš Klingora




reklama 13B

NEPŘEHLÉDNĚTE