reklama 11B

Exell jasným vítězem SP ve Stockholmu. V Budapešti to bylo napínavější

ikonka

Hned dvě kola Světového poháru čtyřspřeží se konala o víkendu na přelomu listopadu a prosince. Zatímco ve Stockholmu kraloval dlouhodobě nejlepší vozataj Boyd Exell, v Budapešti rozhodl až úplný závěr soutěže. O body se přetahovali otec se synem.
01.12.2019 19:23  |  Autor: Lucie Spiwoková  |  Rubrika: Sport  |   FANCLUB
reklama 12B
Světový pohár spřežení pokračoval ve dnech 29. listopadu až 1. prosince, a to hned dvěma koly. Část vozatajské špičky se představila ve Stockholmu a část v Budapešti.
 
Ve Stockholmu mělo klání jasný průběh. Už první soutěž v pátek ovládl Australan Boyd Exell, který je v posledních deseti letech suverénně nejúspěšnějším jezdcem v této disciplíně. O den později svůj výkon zopakoval. Druhé místo obsadil nizozemský reprezentant Koos de Ronde a třetí dojel Glenn Geerts z Belgie.
 

Výsledky ze Stockholmu jsou zde

 

V Budapešti se však o nejvyšší bodový příděl přetahovali otec se synem. Zahajovací soutěž vyhrál Bram Chardon z Nizozemí. Jeho otec Ijbrand byl až pátý. Jenže v klíčové soutěži, která se konala v neděli, se role obrátily. V první jízdě sice ještě dominoval Bram Chardon, ale následnou rozjížďku vyhrál IJsbrand.
 

Na výsledky z Budapešti se dostanete tady

 

Foto: FEI / Lukasz Kowalski




reklama 13C

NEPŘEHLÉDNĚTE