reklama 11B

Martin Řezníček září v Kronenbergu! Má dvě vítězství i další umístění

ikonka

Mezinárodní parkurové závody CSI2*/CSI1* v nizozemském Kronenbergu skvěle odstartovaly pro českého reprezentanta Martina Řezníčka, který si po prvních dvou dnech na své konto připsal už dvě vítězství, jedno druhé a jedno třetí místo.
18.01.2019 21:45  |  Autor: Josef Malinovský  |  Rubrika: Sport  |   FANCLUB
reklama 12A
 
Ve čtvrtek začal pozvolna a největším úspěchem byla třetí příčka s klisnou Chanyou na parkuru do 140 centimetrů, který byl kvalifikací do Grand Prix CSI2*. V pátek si s Chanyou polepšil o jedno místo a skončil druhý v další stočtyřicítce.
 
Přemožitele pak nenašel jak ve dvoufázovém skákání do 135 cm v sedle Caecilie S, tak s další klisnou Clintinou. S ní se úspěšně předvedl na dvoufázovém parkuru s výškou do 130 cm, který byl pro změnu kvalifikací do Grand Prix CSI1*. 
 
„Náročnost parkurů odpovídá úrovni dvou hvězd. Startuje tady několik předních jezdců jako jsou např. Emanuele Gaudiano, Rolf-Göran Bengtsson, Steve Guerdat nebo Gerco Schröder. Mám zde celkem pět koní, kteří skáčou výborně. Byli jsme tady už na podzim, kdy také podávali skvělé výkony, ale nyní jsou ještě lepší,“ spokojeně zhodnotil Martin Řezníček.
 

Kompletní výsledky najdete POD TÍMTO ODKAZEM




Prolistujte si naším archivem příspěvků o tomto místě!
 

KLIKNĚTE ZDE


reklama 13B

NEPŘEHLÉDNĚTE