reklama 11C

Martin Řezníček úspěšný na CSN ve Weisenbachu

Na národních skokových závodech CSN ve Weisenbachu se ve dnech 7. – 12. června představil také český reprezentant Martin Řezníček. Během těchto závodů sedlal mnoho koní, přičemž v neděli se mu podařilo dosáhnout také na místo nejvyšší…
14.06.2016 10:41  |  Rubrika: Sport  |   FANCLUB
reklama 12B

Ilustrační foto archiv Jezdci.cz

rámci nedělního finále jezdců do 25 let s názvem „U25“ (S*) se pávě Martin Řezníček coby jediný zahraniční účastník radovalvítězství. Na parkuru sedlal koně Coltender a o více jak vteřinu rychleji se jim podařilo projet cílem. Díky bezchybnému výkonu tak zaslouženě zvítězili.  Nebyl to však jediný úspěch tohoto jezdce. Do elitní desítky se s tímto koněm probojoval i předešlé dny, kdyžpátek získali opětsoutěži na čas pro jezdce do 25 let šestou pozici.

Dále se Martin Řezníček mohl radovatosmého místa v páteční stylové soutěži, kde sedlal mezi 5-7 letými koňmi svého svěřence Bruno Banani 8 (M*). Ještě lepší byltímto koněmsobotní soutěži na čas (M*), když si dojeli pro čtvrtou příčku. Osmé místo přidal jezdec i s Glastone 86, a to opět ve stylové soutěži. Tentokrát byla určena pro koně ve věku 4-7 let. (L).

Martin Řezníček byl úspěšný i s koněm Ecco HX, když si opět dobře poradili se soutěží na čas a skončili ve čtvrtek čtvrtí. (M*) O dvě příčky výše se umístil tentýž den s koněm Rorayo, opět na parkuru hodnocením na čas (M**).

Kompletní výsledky naleznete ZDE




reklama 13C

NEPŘEHLÉDNĚTE