reklama 11D

Martin Pecka končí na pozici ředitele Chuchle Areny Praha

ikonka

Během tříletého působení Martina Pecky ve funkci ředitele Chuchle Areny Praha došlo k výrazné rekonstrukci zázemí a vybudování jezdeckého areálu uvnitř dostihového oválu. V pondělí oznámili samotný Pecka i závodiště jeho odchod k 2. listopadu.
02.11.2020 16:58  |  Autor: Josef Malinovský  |  Rubrika: Ostatní  |  
AKTUALIZOVÁNO
| FANCLUB
reklama 12C
Po třech letech končí Martin Pecka na postu ředitele Chuchle Areny Praha. Do vedení závodiště v pražské Velké Chuchli nastoupil na začátku roku 2018, kdy ve funkci šéfa pořadatelské společnosti TMM nahradil Petra Drahoše. Informaci v pondělí potvrdil samotný Pecka prostřednictvím krátkého e-mailu, který rozeslal spolupracujícím subjektům.
 
Chuchle Arena Praha později upřesnila v tiskové zprávě, že dosavadní ředitel opouští závodiště z osobních důvodů a po dohodě s vlastníky k 2. listopadu. Jeho nástupce zatím není určen.
 
"Moje poslání v Chuchli je u konce a nyní se budu věnovat jiným činnostem," napsal Martin Pecka s tím, že předchozí tři léta pro něj byla dynamická a úspěšná nejen v prostředí dostihového a později i jezdeckého sportu.
 
Do Chuchle Areny Praha nastoupil krátce po změně majitelů areálu. S příchodem rodiny Vítkových byla prostřednictvím stomilionové investice zahájena rozsáhlá rekonstrukce zázemí pro diváky i aktivní účastníky. Uvnitř oválu dostihové dráhy vznikl nový jezdecký areál, díky němuž se na závodiště po mnoha desetiletích vrátily parkury.
 
"Rodina Vítkových velmi děkuje Martinovi Peckovi za úsilí a neúnavnost, s jakými po celé tři roky pracoval na proměně Chuchle Areny Praha. Součástí tohoto náročného procesu byl dosavadní ředitel od počátku, kdy závodiště noví majitelé na konci roku 2017 ve zbídačeném stavu převzali, a odchází v době, kdy se z něj stal multifunkční sportovně-kulturní areál," uzavírá oficiální tisková zpráva.
 
Martin Pecka své působení v Chuchle Areně Praha podrobně shrnul na konci června 2020 v Podcastu EquiTV. Připomenout si ho můžete POD TÍMTO ODKAZEM.



K odběru se přihlašte ZDE!

 

Nový Jezdecký zpravodaj vychází každý pátek a je zcela zdarma. Přímo do vašeho e-mailu vám jednou týdně doručíme to nejzajímavější z našich webů - zpravodajství napříč disciplínami, rozhovory, podcasty i videa. Už nikdy vám nic podstatného z našeho servisu neunikne!

 

Novinky z jezdectví a dostihů můžete sledovat i protřednictvím našich specializovaných skupin na Facebooku! Spravujeme pro vás:
 

Máme rádi parkury Jezdci.cz

Máme rádi dostihy Jezdci.cz

Máme rádi drezuru Jezdci.cz

Máme rádi vozatajství Jezdci.cz

Máme rádi všestrannost Jezdci.cz

Máme rádi reining a western Jezdci.cz

Máme rádi voltiž Jezdci.cz

Máme rádi vytrvalost Jezdci.cz

Máme rádi pony sport Jezdci.cz


reklama 13C

NEPŘEHLÉDNĚTE