reklama 11C

Petra Drahoše nahradí v Chuchli Martin Pecka

ikonka

Dosavadní ředitel TMM s.r.o. Petr Drahoš v rozhovoru pro web Galopp Reporter potvrdil to, o čem se v kuloárech hovořilo již od 19. prosince. V jeho funkci ho od 1. ledna vystřídá Martin Pecka, který donedávna řediteloval v Equitana Resortu Martinice…
27.12.2017 18:14  |  Rubrika: Ostatní  |   FANCLUB
reklama 12C
 
„Ano, od prvního ledna bude funkci ředitele TMM s. r. o. vykonávat pan Martin Pecka,“ odpověděl Petr Drahoš na otázku redaktora Petra Malíka z Galopp News, zda prodej chuchelského závodiště znamená, že i on osobně končí v pozici ředitele, kterou vykonával 16 let. Jak Petr Drahoš dále podotkl: „Určitě bych rád zůstal, třeba i neformálně, v kontaktu s novým vedením areálu.“ 

Celý rozhovor najdete POD TÍMTO ODKAZEM

 
V úterý 19. prosince rodina pražského developera Radovana Vítka získala vládu nad dostihovým závodištěm v pražské Velké Chuchli. Po úterní valné hromadě akcionářsky ovládla firmu Turf Praha. Právě společnosti Turf Praha patří chuchelské budovy (včetně tribuny) a část pozemků. Skrze své dceřiné firmy pořádá v Praze veškeré dostihy a provozuje i sázkovou kancelář TOTO CZ. Manželé Vítkovi získali 93,6 % ve společnosti Turf Holding, která firmu Turf Praha ovládá zhruba ze tří čtvrtin. Zbytek akcií v Turf Praha nadále drží Jockey club ČR. 
 
Informaci o nové funkci na pozici ředitele TMM s.r.o. potvrdil na dotaz redakce Jezdci.cz i osobně Martin Pecka. Další zprávy odmítl komentovat s tím, že veřejnost a média obdrží oficiální informace krátce po Novém roce. 
 
Martin Pecka vedl donedávna Equitana Hotel Resort v Martinicích u Březnice, resp. Jezdeckou společnost EQUITANA Martinice, která je pořadatelem řady jezdeckých závodů v parkurovém skákání a v drezuře. Mj. je tradičním hostitelem jednoho z kol Českého skokového poháru. V rámci Asociace Český skokový pohár Martin Pecka působil v pozici manažera marketingu a obchodu.



reklama 13A

NEPŘEHLÉDNĚTE