reklama 11A

London Knights vítězi GCL v Cascais. Prague Lions obsadili šesté místo

ikonka

V sobotu 22. června se v portugalském Cascais konala rozhodující část devátého kola týmové soutěže Global Champions League. Po napínavém boji se z vítězství radovali jezdci London Knights. Pražští lvi skončili s pěti trestnými body šestí.
23.06.2019 07:32  |  Autor: Lucie Spiwoková  |  Rubrika: Sport  |   FANCLUB
reklama 12D

 
Druhé kolo týmové soutěže Global Champions League, které se jelo v sobotu 22. června v portugalském letovisku Cascais, zamíchalo pořadím, jež si celky rozdaly v úvodu soutěže o dva dny dříve. 
 
Prague Lions ve složení Niels Bruynseels a Wilm Vermeir dovezli v součtu pět trestných bodů, což nakonec stačilo na šestou příčku. Niels Bruynseels v sedle Utamara D Ecaussines jednou chyboval. Jeho kolega Vermeir na Iq van het Steentje nezaváhal, ale tým si z čtvrtečního prvního kola přinášel jeden trestný bod.
 
O vítězství se strhl lítý boj. Družstva, která postupovala s čistým kontem, byla čtyři. Ovšem pouze dvojici v barvách London Knights se bezchybné výkony podařilo zopakovat. Švýcarský jezdec Martin Fuchs byl suverénní s klisnou Chicou B Z, Brit Ben Maher zapsal nulu v sedle ryzáka Explosiona W. Londýnští rytíři tak v Cascais slavili prvenství.
 
Na druhém místě skončili členové Valkenswaard United. Ti sahali po nejlepším výsledku, Ira Bertrama Allena s bělkou Molly Malone V ovšem potkala v rychlé jízdě smolná chyba. Němec Marcus Ehning s Comme Il Faut dovezl nulu ve výborném čase. Třetí příčku obsadili Paris Panthers. Belgický reprezentant Gregory Wathelet na MJT Nevados S zopakoval čistý výkon z prvního kola. Ir Darragh Kenny s ryzákem Classic Dream dovezl čtyři trestné body.
 
Výsledky z Cascais najdete na webu www.gcglobalchampions.com. Příští kolo se pojede v Monaku od 27. do 29. června. V letošní sezoně se uskuteční dohromady dvacet mítinků Global Champions a poslední z nich opět proběhne v Praze. Galashow světového parkuru Prague PlayOffs se uskuteční v libeňské O2 areně od 21. do 24. listopadu. Informace o předprodeji vstupenek najdete na adrese www.pragueplayoffs.com.
 
Foto Stefano Grasso
 




reklama 13B

NEPŘEHLÉDNĚTE