reklama 11C

Kvalifikační závod v pakuru pro OH 2024 v Paříži se pojede v Praze

ikonka

Zástupci České jezdecké federace si odváží z právě končícího General Assembly FEI 2022 skvělou zprávu pro fanoušky parkurového skákání. Kvalifikační závod pro olympijské hry v Paříži 2024 se uskuteční příští rok v Chuchle Areně Praha.
13.11.2022 21:21  |  Autor: Josef Malinovský  |  Rubrika: Sport  |  
MIMOŘÁDNÁ ZPRÁVA
| FANCLUB
reklama 12D

 
Mezinárodní jezdecká federace přidělila parkurovou kvalifikaci týmů pro olympijské hry v Paříži 2024 české metropoli.
 
Jak informovala v neděli večer Česká jezdecká federace, o tento kvalifikační závod skupiny C, kam patří i Česká republika, požádala naše zastřešující organizace jezdeckého sportu společně se Czech Equestrian Teamem, který je též pořadatelem Global Champions Prague Playoffs v libeňské O2 areně. V Chuchle Areně Praha pak pravidelně pořádá mezinárodní skokový mítink kategorie CSIO3*-W, jehož součástí jsou Pohár národů a Světový pohár. 
 
„Praha byla vybrána v silné konkurenci maďarské Budapešti, slovenského Šamorína a uzbekistánského Tashkentu. V příštím roce tedy můžeme fandit našim jezdcům s jejich koňmi při kvalifikaci na olympijské hry ve skocích na domácí půdě v Praze, a to ve dnech 27. až 30. července,“ uvedli zástupci ČJF s dodatkem, že z celé skupiny C na základě výsledků tohoto závodu postoupí pouze dvě země.
 

Psali jsme: Tokio byla zkušenost. Nový cíl je Paříž 2024, shodují se čeští jezdci

 
Našimi soupeři budou Albánie, Arménie, Ázerbajdžán, Bělorusko, Bulharsko, Chorvatsko, Kypr, Estonsko, Gruzie, Řecko, Maďarsko, Izrael, Kazachstán, Kyrgyzstán, Litva, Lotyšsko, severní Makedonie, Moldavská republika, Polsko, Rumunsko, Rusko, Srbsko, Slovensko, Slovinsko, Turecko, Turkmenistán, Ukrajina, Uzbekistán. Sportovci, resp. koně z Ruska a Běloruska se však až do odvolání podle rozhodnutí rady FEI ze dne 2. března 2022 nemohou kvalifikačního závodu zúčastnit.
 
Zdroj: Česká jezdecká federace
Foto: Tomáš Holcbecher a Česká jezdecká federace



Sledujete novinky o koních, jezdectví a dostizích na Jezdci.cz a pouštíte si pravidelně vysílání EquiTV.cz a EquiRadia.cz? Máme pro vás novinku - spouštíme Fancluby Jezdci.cz a EquiTV.cz EquiRadio.cz, jejichž prostřednictvím můžete podpořit další existenci našeho zpravodajství.

Zaplacením ročního nebo půlročního příspěvku umožníte, aby veškerý redakční obsah s výjimkou bonusů pro členy fanclubu zůstal nadále volně přístupný všem uživatelům a přímo se tak budete podílet i na propagaci všech koňských sportovních disciplín. Zároveň dostanete přednostní přístup k velké části našich materiálů, které si můžete přečíst v časovém předstihu, pravidelnou možnost získat různé slevy na zboží našich partnerů a účast v soutěžích o ceny.

Roční členství ve Fanclubu Jezdci.cz stojí 600 Kč, půlroční příspěvek je 300 Kč. Pokud chcete být členem obou fanklubů Jezdci.cz i EquiTV.cz, můžete využít zvýhodněnou variantu 1000 Kč (roční) a 500 Kč (půlroční). Další podrobnosti najdete na tomto odkazu.

Newsletter a komunity na síti

Kromě největšího českého serveru o koních Jezdci.cz, internetové televize EquiTV a stále populárnějšího EquiRadia pro vás připravujeme i pravidelný newsletter Jezdecký zpravodaj, který jednou týdně shrnuje vše podstatné z koňského dění a každý pátek ho doručujeme přímo do vašeho e-mailu.

K odběru toho nejlepšího z našeho zpravodajství se můžete přihlásit ZDE!

Novinky z jezdectví a dostihů můžete sledovat i prostřednictvím našich specializovaných skupin na Facebooku! Spravujeme pro vás:

Máme rádi parkury Jezdci.cz

Máme rádi dostihy Jezdci.cz

Máme rádi drezuru Jezdci.cz

Máme rádi vozatajství Jezdci.cz

Máme rádi všestrannost Jezdci.cz

Máme rádi reining a western Jezdci.cz

Máme rádi voltiž Jezdci.cz

Máme rádi vytrvalost Jezdci.cz

Máme rádi pony sport Jezdci.cz

FB Jezdci.cz

FB Jazdci.sk

FB EquiTV.cz a EquiRadio.cz


reklama 13C

NEPŘEHLÉDNĚTE