reklama 11B

Kür při SP v Salzburku vyhrála s přehledem Jessica von Bredow-Werndl

ikonka

Jessica von Bredow-Werndl s TSF Dalerou BB se stala suverénní vítězkou volné sestavy na hudbu při drezurním Světovém poháru v rakouském Salzburku. Favorizovanou Isabel Werth s klisnou Weihegold Old předstihla o více jak tři procenta.
24.01.2021 18:25  |  Autor: Josef Malinovský  |  Rubrika: Sport  |   FANCLUB
reklama 12B

 
Německá dvojice Jessica von Bredow-Werndl a TSF Dalera BB obdržela v neděli 24. ledna od rozhodčích při Světovém poháru v drezuře 87,960 %, zatímco Isabel Werth s klisnou Weihegold Old zajela kür za 84,720 %. Na tomto pořadí se shodlo všech pět rozhodčích, vč. Češky Gabriely Valeriánové, která soudcovala v písmeni B. 
 
U dalších umístěných již taková shoda nepanovala. Celkově třetí Helen Langehanenberg s Annabelle byla u jednoho z rozhodčích dokonce až pátá, u dvou pak čtvrtá. Obdržela 81,340 %, zatímco další umístěná německá dvojice Dorothee Schneider a Faustus zapisovala 80,650 %. Až páté místo obsadil Patrik Kittel s Delaunay Old reprezentující Švédsko, jehož výsledek byl 80,125 %. 
 
Jessica von Bredow-Wern se ujala vedení v průběžném pořadí Světového poháru 2020/2021. „Chtěla bych poděkovat rodině Meggle a samozřejmě také celému organizačnímu týmu. Zorganizovat tak skvělý turnaj v této těžké době vyžaduje obrovské úsilí. Cítili jsme se po celou dobu v naprostém bezpečí,“ uvedla Jessica a dodala, že je má radost z toho, že dožene svého bratra. Benjamin Werndl totiž v Salzburku vyhrál v roce 2018. Tehdy triumfoval s koněm Daily Mirror.
 
Foto archiv pořadatele / Equestrian Worldwide



K odběru se přihlašte ZDE!

 

Nový Jezdecký zpravodaj vychází každý pátek a je zcela zdarma. Přímo do vašeho e-mailu vám jednou týdně doručíme to nejzajímavější z našich webů - zpravodajství napříč disciplínami, rozhovory, podcasty i videa. Už nikdy vám nic podstatného z našeho servisu neunikne!

 

Novinky z jezdectví a dostihů můžete sledovat i protřednictvím našich specializovaných skupin na Facebooku! Spravujeme pro vás:
 

Máme rádi parkury Jezdci.cz

Máme rádi dostihy Jezdci.cz

Máme rádi drezuru Jezdci.cz

Máme rádi vozatajství Jezdci.cz

Máme rádi všestrannost Jezdci.cz

Máme rádi reining a western Jezdci.cz

Máme rádi voltiž Jezdci.cz

Máme rádi vytrvalost Jezdci.cz

Máme rádi pony sport Jezdci.cz


reklama 13B

NEPŘEHLÉDNĚTE