reklama 11B

Komisaře oslnil při finále KMK v Písku šestiletý hřebec Ikares Karsit

ikonka

Finále Kritérií mladých koní je již minulostí a my známe šampiony jednotlivých ročníků. Na kolbišti Zemského hřebčince v Písku se v půlce září předvedla více než stovka mladých koní, z nichž absolutně nejvyšší hodnocení získal šestiletý Ikares Karsit
15.09.2019 21:46  |  Autor: Pavlína Záhorová  |  Rubrika: Chov  |   FANCLUB
reklama 12C

Finálové klání Kritérií mladých koní vrcholilo v neděli 15. září, kdy se na novém kolbišti Zemského hřebčince v Písku sešla více než stovka mladých koní. Komise ve složení Luboš Kozák, Roman Drahota a Jan Chýle má tak za sebou opravdu perný víkend.
 
Nejdříve rozhodnuto bylo v kategoriích čtyřletých. Nejvyšší hodnocení mezi klisnami, celkových 50,634 získala holštýnka Ashley de Talm po Adagio de Tal v sedle s Janem Bubnem, sobotní vedení mezi hřebci a valachy si udržel syn plemeníka Cornet Obolensky a svěřenec Ondřeje Nágra, Cornessini s výsledkem 53,766.
 
Vítězku pětiletých klisen Jimmy Jane po Jimtown sedlal Jan Štětina a získala celkem 53,133 bodu, zatímco Zdeněk Žíla vedl ve své kategorii nejlépe hodnoceného pětiletého hřebce Cannora po Cannavaro, ten měl součtem 54,833.
 
Již v podvečerních hodinách se odehrály soutěže šestiletých. S výsledkem 53,567 vyhrála mezi klisnami Reiky po Aristo Z v sedle s Jiřím Hruškou. Absoltuně nejvyšší hodnocení celého finále obdržel šestiletý hřebec Ikares Karsit po Im Special de Muze, kterého vedla Tereza Mücková. Součet jeho jednotlivých známek, mezi nimiž padla dokonce i jedna desítka, byl 56,834.
 
 
Záznam sobotních prvních kol si můžete přehrát na TOMTO ODKAZU, nedělní záznam bude doplněn co nejdříve.
 
Kompletní výsledky najdete ZDE.
 
Foto archiv EquiTV.cz




reklama 13D

NEPŘEHLÉDNĚTE