reklama 11D

Kellnerová byla v St. Tropez patnáctá ve stopadesátce. Vyhrál Billot

ikonka

V pátek 9. července pokračovala druhým dnem další etapa Hubside Jumping v Grimaud – Golfe de St. Tropez. V hlavní soutěži dne do 150 centimetrů skončila Anna Kellnerová v sedle Silverstona G patnáctá. Vyhrál domácí olympionik Mathieu Billot.
10.07.2021 00:35  |  Autor: Josef Malinovský  |  Rubrika: Sport  |   FANCLUB
reklama 12B
 
Za pár týdnů bude Mathieu Billot reprezentovat Francii na olympijských hrách v Tokiu. V pátek 9. července se mu podařilo hned dvakrát zvítězit během závodů Hubside Jumping v Grimaud – Golfe de St. Tropez. 
 
Nejprve nenašel přemožitele v rámcové soutěži do 130 centimetrů s valachem Cycnos d'Helby. Následně ovládl i hlavní soutěž pátečního programu s výškou překážek 150 centimetrů. Pouze dvě dvojice zvládly překonat základní parkur i rozeskakování bez penalizace. 
 
Mathieu Billot v sedle valacha Bad Boy du Bobois byl jednou z nich a jako jediný stlačil čas pod 40 sekund, konkrétně o pět setin. Druhý skončil se ztrátou 45 setin vteřiny další domácí jezdec Francois Xavier Boudant na hřebci Gfe Cicave du Talus.
 
V páteční stopadesátce startovala i Češka Anna Kellnerová se Silverstonem G. Na překážkách nechybovala, ale připsala si jeden trestný bod za čas. Skončila tak na 15. příčce. 
 
Foto: Stefano Secchi / HUBSIDE JUMPING
Zdroj: tiskový servis HUBSIDE JUMPING



K odběru se přihlašte ZDE!

 

Nový Jezdecký zpravodaj vychází každý pátek a je zcela zdarma. Přímo do vašeho e-mailu vám jednou týdně doručíme to nejzajímavější z našich webů - zpravodajství napříč disciplínami, rozhovory, podcasty i videa. Už nikdy vám nic podstatného z našeho servisu neunikne!

 

Novinky z jezdectví a dostihů můžete sledovat i protřednictvím našich specializovaných skupin na Facebooku! Spravujeme pro vás:
 

Máme rádi parkury Jezdci.cz

Máme rádi dostihy Jezdci.cz

Máme rádi drezuru Jezdci.cz

Máme rádi vozatajství Jezdci.cz

Máme rádi všestrannost Jezdci.cz

Máme rádi reining a western Jezdci.cz

Máme rádi voltiž Jezdci.cz

Máme rádi vytrvalost Jezdci.cz

Máme rádi pony sport Jezdci.cz


reklama 13C

NEPŘEHLÉDNĚTE