reklama 11C

Kamil Papoušek ovládl Gold i Silver Tour při Czech Riders Games

ikonka

Letošní závodní sezonu v jezdeckém areálu v Martinicích uzavřely parkurové závody Czech Riders Games probíhající ve dnech 4. až 6. října. Vypsaných bylo celkem pět jezdeckých tour, nejvyšší dvě z nich, Gold a Silver Tour, vyhrál Kamil Papoušek.
06.10.2019 19:48  |  Autor: Pavlína Záhorová  |  Rubrika: Sport  |   FANCLUB
reklama 12C
Jezdecký areál v Martinicích má za sebou opět velmi nabitou sezonu, kterou uzavřely o prvním říjnovém víkendu závody s názvem Czech Riders Games. Účastníci se v průběhu tří dnů utkali v celkem pěti jezdeckých túrách, z nichž dvě patřily jezdcům na pony.
 
Small Pony Tour ovládl jeden ze dvou startujících chlapců, Albert Písařík v sedle valacha Fíka, v Big Pony Tour  byla nejlepší Jana Táboříková v sedle poníka Kara.
 
Finále bronzové túry se jelo s výškou překážek do 115 centimetrů a dařilo se v ní nejvíce Barboře Moulisové s koněm Arising Moon. Obě nejvyšší tour pak ovládl se svými koňskými svěřenci Kamil Papoušek, Silver Tour do 125 centimetrů vyhrál v sedle Cherrada, Gold Tour do 135 centimetrů pak s osmiletým valachem Loki. Druhé i třetí místo v nejvyšší soutěži získal favorit místního jezdeckého žebříčku v kategorii mužů, Jan Štětina, a to s koňmi Zento-S a Gylord-S.
 
Kompletní výsledky najdete na TOMTO ODKAZU.
 
Ilustrační foto archiv Jezdci.cz




reklama 13B

NEPŘEHLÉDNĚTE