reklama 11D

Jockey Club čeká změna. Z funkce sekretáře odchází Martina Krejčí

ikonka

Generální sekretář JC ČR Martina Krejčí opouští funkci, do které nastoupila v éře bývalého prezidenta Jockey Clubu Jiřího Charváta. Jako příčinu uvedla vážné osobní důvody, nadále však chce působit v odborných komisích a asociacích.
13.07.2020 11:40  |  Autor: Martin Cáp  |  Rubrika: Dostihy  |  
AKTUALIZOVÁNO
| FANCLUB
reklama 12A
Martina Krejčí po šesti letech končí ve funkci generálního sekretáře Jockey Clubu ČR. Podle prohlášení zveřejněného na webu dostihového autority se k tomuto kroku rozhodla z vážných osobních důvodů, ze své pozice odejde ke konci srpna.
 
"V mém životě nastaly závažné okolnosti, které mi v současnosti nedovolují řídit sekretariát Jockey Clubu ČR. Měla jsem to štěstí, že jsem mohla spolupracovat s kolegy, kteří jsou naprosto zapáleni do různých oblastí dostihového sportu," uvedla Krejčí.
 
Ve svém rozloučení poděkovala prezidentovi JC ČR Josefu Bečvářovi i jeho předchůdci Jiřímu Charvátovi. Zároveň ujistila, že navzdory odchodu ze současné funkce nadále zůstává ve všech odborných komisích včetně asociací, v nichž momentálně působí.
 
Na hlavní funkci v sekretariátu dostihové autority bylo vypsáno výběrové řízení. Tímto způsobem se dostala na Jockey Club i Martina Krejčí, výběrového řízení vypsaného ve funkčním období Jiřího Charváta se tehdy zúčastnilo 18 uchazečů.
 
 
Foto: dostihy.cz



K odběru se přihlašte ZDE!

 

Nový Jezdecký zpravodaj vychází každý pátek a je zcela zdarma. Přímo do vašeho e-mailu vám jednou týdně doručíme to nejzajímavější z našich webů - zpravodajství napříč disciplínami, rozhovory, podcasty i videa. Už nikdy vám nic podstatného z našeho servisu neunikne!

 

Novinky z jezdectví a dostihů můžete sledovat i protřednictvím našich specializovaných skupin na Facebooku! Spravujeme pro vás:
 

Máme rádi parkury Jezdci.cz

Máme rádi dostihy Jezdci.cz

Máme rádi drezuru Jezdci.cz

Máme rádi vozatajství Jezdci.cz

Máme rádi všestrannost Jezdci.cz

Máme rádi reining a western Jezdci.cz

Máme rádi voltiž Jezdci.cz

Máme rádi vytrvalost Jezdci.cz

Máme rádi pony sport Jezdci.cz


reklama 13D

NEPŘEHLÉDNĚTE