reklama 11D

Jiří Skřivan zodpoví dotazy kolem CSIO Zduchovice a jeho funkce v ČJF

ikonka

Veřejná diskuze kolem opakovaných změn termínů CSIO Zduchovice pokračuje. Viceprezident ČJF pro sport Jiří Skřivan odpoví na dotazy redakce Jezdci.cz i jezdecké veřejnosti. Otázky můžete posílat na info@jezdci.cz do středy 1. července 11:00 hodin.
30.06.2020 20:59  |  Autor: Josef Malinovský  |  Rubrika: Sport  |   FANCLUB
reklama 12B
 
V reakci na článek Ladislava Krulicha „Situace kolem CSIO Zduchovice není konfliktem dvou pořadatelů“ požádal Jiří Skřivan, viceprezident České jezdecké federace pro sport, redakci Jezdci.cz o zveřejnění svého stanoviska, v němž nabídl zodpovězení dotazů široké jezdecké veřejnosti.
 
„Vážení čtenáři, jezdecká veřejnosti, jsem kdykoliv připraven zodpovědět dotazy, chci věřit, že stále ještě odborného jezdeckého media Jezdci.cz, na relevantní dotazy související s činností ve VV ČJF na pozici viceprezidenta pro sport v souvislosti otázkami kolem CSIO Zduchovice i případně dalšími dotazy vás čtenářů. Se vší úctou k Láďovi Krulichovi mu doporučuji vyhledat odbornou lékařskou pomoc s vírou, že se nejedná o nic vážného a popřát mu pevné zdraví,“ uvedl ve svém stručném prohlášení Jiří Skřivan.
 
Redakce Jezdci.cz ráda využije této nabídky a ve středu po 12. hodině pořídí s Jiřím Skřivanem rozhovor, v němž mohou zaznít čtenářské dotazy. Pokud tedy máte na viceprezidenta ČJF pro sport jakékoliv dotazy související nejen s CSIO Zduchovice, ale také s jeho činností ve Výkonném výboru ČJF, neváhejte nám je zaslat, a to nejpozději ve středu 1. července do 11:00 hodin. Kontaktní e-mail je: info@jezdci.cz. Rozhovor bude následně publikován v písemné formě po autorizaci, tj. pravděpodobně v průběhu čtvrtka.
 
 
 
 
Foto Zenon Kisza / ČSP



K odběru se přihlašte ZDE!

 

Nový Jezdecký zpravodaj vychází každý pátek a je zcela zdarma. Přímo do vašeho e-mailu vám jednou týdně doručíme to nejzajímavější z našich webů - zpravodajství napříč disciplínami, rozhovory, podcasty i videa. Už nikdy vám nic podstatného z našeho servisu neunikne!

 

Novinky z jezdectví a dostihů můžete sledovat i protřednictvím našich specializovaných skupin na Facebooku! Spravujeme pro vás:
 

Máme rádi parkury Jezdci.cz

Máme rádi dostihy Jezdci.cz

Máme rádi drezuru Jezdci.cz

Máme rádi vozatajství Jezdci.cz

Máme rádi všestrannost Jezdci.cz

Máme rádi reining a western Jezdci.cz

Máme rádi voltiž Jezdci.cz

Máme rádi vytrvalost Jezdci.cz

Máme rádi pony sport Jezdci.cz


reklama 13D

NEPŘEHLÉDNĚTE