reklama 11B

Prohlédněte si Jezdecký katalog. Průvodce sezonou 2020 ZDARMA na webu

ikonka

Sedmé vydání Jezdeckého katalogu, který vychází v druhé polovině března 2020 i v tištěném nákladu 5.000 kusů, je již nyní publikováno na webu ke stažení a prohlédnutí v PDF. Neváhejte a zalistujte se do průvodce nadcházející jezdeckou sezonou!
10.03.2020 12:00  |  Autor: Josef Malinovský  |  Rubrika: Ostatní  |  
AKTUALIZOVÁNO
| FANCLUB
reklama 12A

 
Na adrese www.jezdeckykatalog.cz si můžete stáhnout či prohlédnout celý Jezdecký katalog v PDF souboru. Neváhejte tedy a začtěte se do několika zajímavých článků a dalších informací, které nabízí na 36 stranách tento průvodce jezdeckou sezonou 2020.
 
Jezdecký katalog měli původně obdržet v tištěné podobě tradičně jako první návštěvníci Jezdeckého festivalu, který se měl už podruhé uskutečnit v Královicích u Slaného od 20. do 22. března. Akce byla z nařízení vlády zrušena v rámci opatření proti šíření koronaviru.
 
Tištěný katalog získají mj. všichni předplatitelé časopisů Svět koní a Koně & lidé. Těšit se na něj mohou i zákazníci e-shopu Koňské knihy. Vydavatel se bude snažit zajistit i další distribuční kanály tak, aby žádný z 5000 výtisků nepřišel na zmar! 
 
Více informací vč. předešlých vydání Jezdeckého katalogu z let 2014 až 2019 najdete na adrese www.jezdeckykatalog.cz.



K odběru se přihlašte ZDE!

 

Nový Jezdecký zpravodaj vychází každý pátek a je zcela zdarma. Přímo do vašeho e-mailu vám jednou týdně doručíme to nejzajímavější z našich webů - zpravodajství napříč disciplínami, rozhovory, podcasty i videa. Už nikdy vám nic podstatného z našeho servisu neunikne!

 

Novinky z jezdectví a dostihů můžete sledovat i protřednictvím našich specializovaných skupin na Facebooku! Spravujeme pro vás:
 

Máme rádi parkury Jezdci.cz

Máme rádi dostihy Jezdci.cz

Máme rádi drezuru Jezdci.cz

Máme rádi vozatajství Jezdci.cz

Máme rádi všestrannost Jezdci.cz

Máme rádi reining a western Jezdci.cz

Máme rádi voltiž Jezdci.cz

Máme rádi vytrvalost Jezdci.cz


reklama 13D

NEPŘEHLÉDNĚTE