reklama 11B

Jedinečná road movie končí v Písku. Průvod koní městem a další program

ikonka

Setkání s herci Martinem a Ondřejem Krausovými a tvůrci seriálu Českem na koňském hřbetu proběhne v neděli 29. srpna od 14:00 hodin. Programu v Palackého sadech v Písku bude předcházet průvod dvaceti koní městem.
24.08.2021 00:35  |  Autor: Josef Malinovský  |  Rubrika: Ostatní  |   FANCLUB
reklama 12D
 
V neděli 29. srpna od 13:00 hodin projede Pískem průvod dvaceti koní u příležitosti tzv. „dotočné“ televizního seriálu Českem na koňském hřbetu. K vidění bude na trase Zemský hřebčinec – Budějovická – Alšovo náměstí – Smetanova – Havlíčkovo náměstí – Heydukova – Velké náměstí – Karlova – Kamenný most – Výstaviště – Kamenný most – Fügnerovo náměstí – Palackého sady. 
 
Od 14:00 do 16:00 hodin proběhne v Palackého sadech představení seriálu Českem na koňském hřbetu, focení s herci a koňmi, autogramiáda, zábava s maskoty, dárky a hudební program. Akci bude moderovat Martin Písařík, o hudební doprovod se postará Joker‘s band.
 

Psali jsme: Putování Českem na starokladrubských koních mezi podzimními lákadly ČT

 
Koňský průvod budou tvořit čtyři koně jízdního oddílu Městské policie Praha, šestispřeží starokladrubských běloušů s kočárem z Národního hřebčína Kladruby nad Labem, dva koně – Černej a Bílej s jezdci Martinem Krausem a Ondřejem Krausem, dále pak čtyřspřeží chladnokrevných koní s kočárem ze Zemského hřebčince Písek a čtyři koně z jízdního oddílu státní policie Praha. Vracet se bude do areálu Zemského hřebčince v 16:00 hodin a pojede po trase: Palackého sady – výjezd ke sportovní hale – Tylova – Komenského – Budějovická – Zemský hřebčinec.
 
Čtrnáctidílný cestopisný seriál Českem na koňském hřbetu bude mít premiéru prvního dílu ve čtvrtek 9. září v 21:00 hodin na programu ČT2.
 
Foto: Dalibor Gregor
Zdroj: Českem na koňském hřbetu a Centrum kultury města Písek



K odběru se přihlašte ZDE!

 

Nový Jezdecký zpravodaj vychází každý pátek a je zcela zdarma. Přímo do vašeho e-mailu vám jednou týdně doručíme to nejzajímavější z našich webů - zpravodajství napříč disciplínami, rozhovory, podcasty i videa. Už nikdy vám nic podstatného z našeho servisu neunikne!

 

Novinky z jezdectví a dostihů můžete sledovat i protřednictvím našich specializovaných skupin na Facebooku! Spravujeme pro vás:
 

Máme rádi parkury Jezdci.cz

Máme rádi dostihy Jezdci.cz

Máme rádi drezuru Jezdci.cz

Máme rádi vozatajství Jezdci.cz

Máme rádi všestrannost Jezdci.cz

Máme rádi reining a western Jezdci.cz

Máme rádi voltiž Jezdci.cz

Máme rádi vytrvalost Jezdci.cz

Máme rádi pony sport Jezdci.cz


reklama 13C

NEPŘEHLÉDNĚTE