reklama 11A

Jak správně ustájit koně vám poradí dubnové číslo časopisu Koně a lidé

ikonka

Co je to welfare? Jaký povrch je pro koně ideální? Víte například, kolik hektarů pastvin by měl mít pro sebe každý kůň? Nejen to se dozvíte z časopisu Koně a lidé 4/2021. Dozvíte se více i o přínosech pozitivní motivace v tréninku sportovních koní.
01.04.2021 09:00  |  Rubrika: Ostatní  |   FANCLUB
reklama 12C
 
Nové číslo Koně a lidé vám nejen pomůže v rozhodování, jestli je pro koně lepší box či pastevní ustájení, ale i jaké další požadavky by měla stáj pro welfare koní splňovat. 
 
Víte například, kolik hektarů pastvin by měl mít pro sebe každý kůň? To a mnoho dalšího si pro vás připravily Viktória Kóňová Briatková a Eva Kopečná.
 
V tréninku se zaměříme na bariéry a kavalety, skákání na ruce či přínosy pozitivní motivace v tréninku sportovních koní. Ale nebudeme trénovat jen koně, ale i sebe. Umíte rozeznat křivého koně od koně, který je ve vertikální rovnováze? Po přečtení článku již určitě budete vědět, na co se zaměřit.
 
Nejen informací, ale i krásných koní je dubnové číslo časopisu plné. Uznejte sami: Eliška Váchalová navštívila Vojnínský mlýn – místo, které je plné černých perel. O dalším fríském krasavci se dočtete v rozhovoru se Zuzkou, která vlastní nádherného fríského hřebce Elvise. A v neposlední řadě si můžete přečíst o QH hřebci z titulky – BR Sparky Hollywood – který se, mimo jiné, stal v roce 2019 koněm roku za své úspěchy v reiningu.
 
To a mnoho dalšího si můžete přečíst v dubnovém čísle Koně a lidé! Ochutnávky a další informace jsou k dispozici na www.konealide.cz a na Facebooku @casopisKonealide



K odběru se přihlašte ZDE!

 

Nový Jezdecký zpravodaj vychází každý pátek a je zcela zdarma. Přímo do vašeho e-mailu vám jednou týdně doručíme to nejzajímavější z našich webů - zpravodajství napříč disciplínami, rozhovory, podcasty i videa. Už nikdy vám nic podstatného z našeho servisu neunikne!

 

Novinky z jezdectví a dostihů můžete sledovat i protřednictvím našich specializovaných skupin na Facebooku! Spravujeme pro vás:
 

Máme rádi parkury Jezdci.cz

Máme rádi dostihy Jezdci.cz

Máme rádi drezuru Jezdci.cz

Máme rádi vozatajství Jezdci.cz

Máme rádi všestrannost Jezdci.cz

Máme rádi reining a western Jezdci.cz

Máme rádi voltiž Jezdci.cz

Máme rádi vytrvalost Jezdci.cz

Máme rádi pony sport Jezdci.cz


reklama 13B

NEPŘEHLÉDNĚTE