reklama 11A

Nejen bezpečné komunikaci se věnuje nové číslo časopisu Koně a lidé

ikonka

/PR/ V aktuálním vydání Koně a lidé si přijdete na své, ať už máte hříbátko, obsedáte mladého koně či se už se svým parťákem připravujete na závody. Nebo „jen“ řešíte, jak skrýt před koněm svůj strach? I v tom vám poradí oblíbený měsíčník o koních.
28.01.2021 10:30  |  Rubrika: Ostatní  |   FANCLUB
reklama 12C

 
Zimní odpočinek ve stájích pomalu končí a je čas vrátit se k tréninkovému režimu. Ale prvně si uvařte čaj a přečtěte si nové číslo časopisu Koně a lidé.
 
Přestože úvodní článek je o kopytech, rozhodně se nedrží při zemi a přinese vám spoustu zajímavých informací. A tento trend se nese celým únorovým číslem. Každého, kdo někdy trénoval hříbě, jistě napadlo, jestli ho nepřetěžuje, nebo jestli by naopak neměli trénovat víc věcí. Na toto téma se zaměřuje Drahomíra Košvancová ve svém článku: „Co by mělo hříbě zvládnout“.
 
Dalším tématem, které dělí odborníky na dva tábory, je obsedání. Je lepší obsedat krátce a intenzivně, nebo dát koni čas a „obsedat“ klidně i rok? Pokud již máte se svým koněm základy za sebou, tak by vás mohlo zajímat, jak má podle úspěšných westernových jezdců vypadat prodloužený klus, nebo jak trénovat správnou techniku skoku. 
 
Pokud vás zajímají příběhy konkrétních lidí a koní, tak se můžete těšit na Beatu Žákovou s kobylkou Scarlett, Markétu a Peppy Chexy Chic, návštěvu krkonošské farmy Hucul či povídání o slavné Orphee des Blins. To a mnohem víc vás čeká v únorovém čísle časopisu Koně a lidé.
 
Ochutnávky a další informace jsou k dispozici na www.konealide.cz a na Facebooku @casopisKonealide 



K odběru se přihlašte ZDE!

 

Nový Jezdecký zpravodaj vychází každý pátek a je zcela zdarma. Přímo do vašeho e-mailu vám jednou týdně doručíme to nejzajímavější z našich webů - zpravodajství napříč disciplínami, rozhovory, podcasty i videa. Už nikdy vám nic podstatného z našeho servisu neunikne!

 

Novinky z jezdectví a dostihů můžete sledovat i protřednictvím našich specializovaných skupin na Facebooku! Spravujeme pro vás:
 

Máme rádi parkury Jezdci.cz

Máme rádi dostihy Jezdci.cz

Máme rádi drezuru Jezdci.cz

Máme rádi vozatajství Jezdci.cz

Máme rádi všestrannost Jezdci.cz

Máme rádi reining a western Jezdci.cz

Máme rádi voltiž Jezdci.cz

Máme rádi vytrvalost Jezdci.cz

Máme rádi pony sport Jezdci.cz


reklama 13C

NEPŘEHLÉDNĚTE