reklama 11C

Iva Holíková vítězkou sobotního ST v před Memoriálem JP v Martinicích

ikonka

Hlavní sobotní soutěž stupně ST** vyhrála den před Memoriálem Jana Papouška v Martinicích Iva Holíková s Luanou T. V napínavém rozeskakování stejně jako většina ostatních jezdců zopakovala bezchybný výkon. Její čas 33,65 však nikdo nepřekonal.
06.07.2019 21:08  |  Autor: Josef Malinovský  |  Rubrika: Sport  |   FANCLUB
reklama 12D
 
Z padesáti účastníků soutěže stupně ST**, která se konala v sobotu 6. července v Martinicích u Březnice, dokázalo základní parkur překonat bez penalizace jedenáct dvojic. Do rozeskakování jich nakonec nastoupilo jen osm a kromě dvou všechny dokončily opět s nulou na bodovém kontě. Nejrychlejší čas měla Iva Holíková s Luanou T, a tak se mohla radovat z vítězství.
 
Druhá dokončila v čase 34,20 Alžběta Vojtková s Pinky Pay. Jen o tři setiny vteřiny za ní zaostávala třetí Michaela Reffková v sedle Grace Federicou. Bezchybní v rozeskakování byli ještě Ondřej Nágr s D.Amelusinou R 22, Natálie Roučková na Matisse a Anna Helebrantová s Epo Van De Achterhoek Z. 
 
Kompletní výsledky najdete na webu www.csi-martinice.cz, příp. v záznamu závodů – viz odkaz níže. 
 
Z nedělní hlavní soutěže, kterou je již 14. ročník Memoriálu Jana Papouška, vám internetová televize EquiTV.cz nabídne nezkrácený video záznam. 
 
Foto Zenon Kisza - www.fotokisza.com




reklama 13D

NEPŘEHLÉDNĚTE