reklama 11A

Halové ST ve Zduchovicích vyhrál Simovski. Čistě šli i Příhoda a Vítek

ikonka

Parkury na středně těžké úrovni se v českých halách na domácích závodech příliš často neskáčou. První letošní soutěž na stupni ST* (135 cm) se jela v neděli 23. února ve Zduchovicích. Vítězem se mezi šesti účastníky stal Dušan Simovski s Casally.
23.02.2020 16:21  |  Autor: Josef Malinovský  |  Rubrika: Sport  |   FANCLUB
reklama 12C

 
Pouhých šest dvojic nastoupilo do hlavní nedělní soutěže ST*, která uzavřela jednodenní závodní mítink v parkurovém skákání ve Zduchovicích na Příbramsku. S oběma svými svěřenci dokončil celý kurz čistě Dušan Simovski. S Casally se mu v čase 65,75 podařilo zvítězit, v sedle Zero Waste byl o tři sekundy pomalejší, což stačilo na čtvrtý řádek výsledkové listiny.
 
O 45 setin vteřiny uteklo prvenství Miloslavu Příhodovi s Eldoradem 3, třetí příčku obsadil s odstupem dalších 75 setin Miloslav Vítek na Bonne Chance-2. Právě tito dva jezdci startovali i o den dříve při Zimním jezdeckém poháru ČJF v Královicích u Slaného. Tam se dařilo především Vítkovi, který triumfoval v malé i velké túře tohoto zimního seriálu.
 
Ve Zduchovicích nastoupila do ST* ještě Tereza Prášková, ale s oběma koňmi chybovala a penalizována byla i za překročení časového limitu. Kompletní výsledky najdete v JIS ČJF. Odkaz najdete v příslušném záznamu závodů – viz níže.
 
Foto Kateřina Návojová (archiv Jezdci.cz)



K odběru se přihlašte ZDE!

 

Nový Jezdecký zpravodaj vychází každý pátek a je zcela zdarma. Přímo do vašeho e-mailu vám jednou týdně doručíme to nejzajímavější z našich webů - zpravodajství napříč disciplínami, rozhovory, podcasty i videa. Už nikdy vám nic podstatného z našeho servisu neunikne!

 

Novinky z jezdectví a dostihů můžete sledovat i protřednictvím našich specializovaných skupin na Facebooku! Spravujeme pro vás:
 

Máme rádi parkury Jezdci.cz

Máme rádi dostihy Jezdci.cz

Máme rádi drezuru Jezdci.cz

Máme rádi vozatajství Jezdci.cz

Máme rádi všestrannost Jezdci.cz

Máme rádi reining a western Jezdci.cz

Máme rádi voltiž Jezdci.cz

Máme rádi vytrvalost Jezdci.cz


reklama 13D

NEPŘEHLÉDNĚTE