reklama 11B

Fotogalerie: Parkurová zima začala ve Zduchovicích více jak 220 starty

ikonka

Takový začátek parkurové sezony jistě musel potěšit nejen pořadatele úvodního kola Zimního jezdeckého poháru ČJF 2020. Do Zduchovic se sjely stovky účastníků, díky nimž proběhlo přesně 221 startů. Část z nich zachycuje fotogalerie Kateřiny Návojové.
11.02.2020 11:21  |  Autor: Josef Malinovský, Kateřina Návojová  |  Rubrika: Sport  |  
FOTOGALERIE
| FANCLUB
reklama 12B

 
V sedmi soutěžích, které se uskutečnily v neděli 9. února v rámci prvního kola Zimního jezdeckého poháru České jezdecké federace 2020, se uskutečnilo celkem 221 startů. 
 
Reportérka Jezdci.cz Kateřina Návojová připravila fotogalerii ze dvou hlavních soutěží zařazených do Small a Big Tour zmíněného zimního seriálu v parkurovém skákání. Ten bude pokračovat již v sobotu 15. února druhým vozatajským kolem v Tlumačově na Zlínsku. 
 
Skokoví jezdci si přijdou na své opět o týden později. V sobotu 22. února si dají dostaveníčko v Královicích u Slaného, kde o měsíc později celý seriál vyvrcholí velkým Jezdeckým festivalem. Na jeho programu budou nejen parkurové a vozatajské soutěže, chybět nebudou již tradičně ani drezura a voltiž. Podrobný program všech pohárových mítinků najdete na adresách www.jezdeckypohar.cz a www.jezdeckyfestival.cz.
 
Internetová televize EquiTV.cz připravila ze Zduchovic kromě živého vysílání i videozáznam všech tří soutěží zařazených do Zimního jezdeckého poháru ČJF.




reklama 13B

NEPŘEHLÉDNĚTE