reklama 11D

GP Martinice 2021: V sobotním ST zvítězila Eliška Hasnedlová a Delisa

ikonka

Sobotní program v Martinicích uzavřela soutěž s překážkami vysokými 140 centimetrů. Do rozeskakování se probojovalo sedm dvojic, z nichž si se zkráceným parkurem nejlépe poradila nejmladší Eliška Hasnedlová s Delisou. Druhý skončil Jan Štětina.
29.05.2021 18:03  |  Autor: Vojtěch Kroupa  |  Rubrika: Sport  |   FANCLUB
reklama 12A

Martinický parkurový mítink, který vyvrcholí prostřednictvím nedělní Grand Prix přinesl velmi zajímavou sportovní podívanou už sobotu v podvečer. Soutěž ST**, tedy parkur s překážkami 140 centimetrů vysokými, ovládla v rozeskakování Eliška Hasnedlová s klisnou Delisou, když dojela do cíle v čase 34,25 vteřiny. 
 
Do rozeskakování nastupoval jako jediný ze sedmi účastníků se dvěma koňmi Jan Štětina. Ten si lépe vedl s koněm Guus S, s nímž dokončil v čase 34,54 vteřiny a zařadil se na druhé místo. Příčka třetí patřila Filipu Doležalovi, jenž překonal zkrácený parkur nejvyšší sobotní soutěže s Naganem v čase 35,36 vteřiny.  
 
Na neděli jsou v Martinicích připraveny další čtyři soutěže. Diváci se mohou těšit na sledování závěrečné Grand Prix Martinice 2021, což bude hlavní bod celého parkurového dění v areálu Equitana. 
 
Foto: Vojtěch Kroupa – Jezdci.cz  



K odběru se přihlašte ZDE!

 

Nový Jezdecký zpravodaj vychází každý pátek a je zcela zdarma. Přímo do vašeho e-mailu vám jednou týdně doručíme to nejzajímavější z našich webů - zpravodajství napříč disciplínami, rozhovory, podcasty i videa. Už nikdy vám nic podstatného z našeho servisu neunikne!

 

Novinky z jezdectví a dostihů můžete sledovat i protřednictvím našich specializovaných skupin na Facebooku! Spravujeme pro vás:
 

Máme rádi parkury Jezdci.cz

Máme rádi dostihy Jezdci.cz

Máme rádi drezuru Jezdci.cz

Máme rádi vozatajství Jezdci.cz

Máme rádi všestrannost Jezdci.cz

Máme rádi reining a western Jezdci.cz

Máme rádi voltiž Jezdci.cz

Máme rádi vytrvalost Jezdci.cz

Máme rádi pony sport Jezdci.cz


reklama 13D

NEPŘEHLÉDNĚTE