reklama 11A

Global Champions 2019 zahájena. Takto úvod zaznamenali fotoreportéři

ikonka

Prague Lions mají za sebou úvodní start v rámci Global Champions League 2019. První kolo týmové soutěže v Dauhá se uskutečnilo ve čtvrtek 28. února. Výkony Pražských lvů zachytil svým objektivem reportér Czech Equestrian Teamu David Horváth.
01.03.2019 11:44  |  Autor: Josef Malinovský  |  Rubrika: Sport  |  
FOTOGALERIE
| FANCLUB
reklama 12C

 
Zahajovací parkur Global Champions League byl ve znamení velmi solidních výkonů. Jakákoliv chyba tak hýbala pořadím. Za Prague Lions startovali Niels Bruynseels na desetiletém valachovi Delux van T & L a Wilm Vermeir s jedenáctiletým Iq van het Steentje. Oba dva zaznamenali po jednom shození, podobně jako Anna Kellnerová v sedle Balguera mezi jednotlivci. Pro tým znamenalo 8 trestných bodů prozatímní 16. místo. Pořadí se však může v sobotním druhém kole velmi výrazně zamíchat, jelikož stavitel kurzů Uliano Vezzani jistě po čtvrtečním úvodu přitvrdí na náročnosti. 
 
Hned deset celků si do sobotní části závodu nenese žádné bodové zatížení, tři mají po čtyřech bodech, jeden pět a dva po osmi. V připojené fotogalerii najdete zástupce nejlépe umístěných družstev tak, jak je zaznamenal fotograf Global Champions Stefano Grasso.
 
Nepřehlédněte dříve publikované příspěvky o Global Champions v Dauhá – viz odkazy níže.




reklama 13B

NEPŘEHLÉDNĚTE