reklama 11A

Firma Kamír podpořila více než 340 akcí. Pokračovat bude i v roce 2020

ikonka

/PR článek/ Firma Kamír podporuje již třetím rokem jezdecké mítinky formou závodních balíčků, které využívají především pořadatelé hobby akcí, závodů či výstav. Největší akcí roku 2019 bylo MČR ve všestrannosti, kde byl Kamír generálním partnerem.
30.01.2020 13:02  |  Rubrika: Ostatní  |   FANCLUB
reklama 12D

V jezdecké sezoně 2019 podpořila firma Kamír více než 115 jezdeckých akcí. Za poslední tři roky je to už více než 340 sponzorovaných jezdeckých mítinků. Firma podporuje jezdecké závody formou závodních balíčků, které mohou využít pořadatelé hobby akcí, oficiálních závodů nebo třeba výstav. Největší z akcí v loňském roce bylo MČR ve všestrannosti 2019, kde byla firma Kamír generálním partnerem. 
 
Závodní balíčky slouží jako podpora pro pořadatele a obsahují kokardy, slevové poukázky a také věcné ceny pro vítěze a umístěné. Věcné ceny jsou v balíčcích díky spolupráci s dodavateli, kteří společně s Kamírem na podpoře pracují - Horze, QHP - Quality Horse Products, Alavis, Mikrop, Top Vet a Farnam. 
 
Díky této spolupráci může podpora pro jezdecké závody fungovat a přispívat k rozvoji jezdeckého sportu, a to už od úrovně hobby závodů. V roce 2020 bude podpora pro jezdecké kluby opět fungovat stejnou formou a pořadatelé je od konce února 2020 budou moct opět využívat.
 

Aktuální informace budou dostupné na infopormačním webu firmy Kamír.




reklama 13A

NEPŘEHLÉDNĚTE