reklama 11D

Finále Českého skokového poháru na dohled. Po šesti kolech vede Zvára

ikonka

Přes veškerá dosavadní omezení, ať už kvůli pandemii či rozmarům počasí, proběhlo v sezoně 2020 zatím šest Velkých cen v rámci seriálu Český skokový pohár, po nichž se vedení žebříčku ujal Zvára. Ten byl v předchozích letech vidět spíše v zahraničí.
03.08.2020 19:50  |  Autor: Pavlína Záhorová  |  Rubrika: Sport  |   FANCLUB
reklama 12B
Ačkoli to na začátku sezony 2020 vypadalo vlivem bezpečnostních omezení kvůli pandemii koronaviru se sportem všelijak, devatenáctý ročník Českého skokového poháru se rozeběhl, a pořadatelé se společně s účastníky nenechali zastrašit ani několika výstřelky červnového počasí.
 
Na začátku srpna má za sebou parkurová extraliga celkem šest Velkých cen, konkrétně Zduchovic, Frenštátu pod Radhoštěm, Martinic, Prahy, Brna a Olomouce, Velké ceny Litomyšle a Ostravy musely být bohužel pro vydatné deště zrušeny. Aktuálnímu žebříčku vévodí s celkem 52 body reprezentant Stáje Arcus Czech, Ondřej Zvára, který bodoval v Martinicích, Praze a v obou Velkých cenách v Olomouci.
 
Pouhé dva body ztrácí na vedoucí pozici Aleš Opatrný, tomu se podařilo získat první body do žebříčku již ve Zduchovicích, a v nejlepší čtyřce jsou také Jan Štětina se 45 body a loňský vítěz Českého skokového poháru, Rudolf Doležal, ten má na kontě celkem 31 bod.
 
Kompletní žebříček po šesti kolech najdete na TOMTO ODKAZU.
 
Foto Zenon Kisza - www.fotokisza.com



K odběru se přihlašte ZDE!

 

Nový Jezdecký zpravodaj vychází každý pátek a je zcela zdarma. Přímo do vašeho e-mailu vám jednou týdně doručíme to nejzajímavější z našich webů - zpravodajství napříč disciplínami, rozhovory, podcasty i videa. Už nikdy vám nic podstatného z našeho servisu neunikne!

 

Novinky z jezdectví a dostihů můžete sledovat i protřednictvím našich specializovaných skupin na Facebooku! Spravujeme pro vás:
 

Máme rádi parkury Jezdci.cz

Máme rádi dostihy Jezdci.cz

Máme rádi drezuru Jezdci.cz

Máme rádi vozatajství Jezdci.cz

Máme rádi všestrannost Jezdci.cz

Máme rádi reining a western Jezdci.cz

Máme rádi voltiž Jezdci.cz

Máme rádi vytrvalost Jezdci.cz

Máme rádi pony sport Jezdci.cz


reklama 13A

NEPŘEHLÉDNĚTE