reklama 11A

Dva starokladrubští bělouši prodáni do Švédska. Odjeli začátkem března

ikonka

V rámci dlouhodobé spolupráce Národního hřebčína Kladruby nad Labem s Asociací švédské královské jízdní gardy byli v letošním roce prodáni této organizaci dva starokladrubští bělouši. Využiti budou k slavnostním ceremoniálům především ve Stockholmu.
21.03.2020 16:42  |  Rubrika: Ostatní  |   FANCLUB
reklama 12C

 
Jak uvádí zástupci kladrubského hřebčína na svých internetových stránkách, první ze dvou prodaných hřebců odcestoval do stájí Asociace švédské královské jízdní gardy z Národního hřebčína Kladruby nad Labem před dvěma týdny. Je jím valach Sacramoso Caracola VIII – 12. 
 
Krátce poté jej následoval valach Favory Roncha XXVII – 3. Jeho dopravu do Švédska, která také zahrnovala i cestu trajektem, zajišťoval přímo Národní hřebčín Kladruby nad Labem.
 
Uvedení koně budou vyžiti k slavnostním ceremoniálům především ve Stockholmu, ale i jako školní koně pro výcvik členů této jednotky.
 
Zdroj: www.nhkladruby.cz



K odběru se přihlašte ZDE!

 

Nový Jezdecký zpravodaj vychází každý pátek a je zcela zdarma. Přímo do vašeho e-mailu vám jednou týdně doručíme to nejzajímavější z našich webů - zpravodajství napříč disciplínami, rozhovory, podcasty i videa. Už nikdy vám nic podstatného z našeho servisu neunikne!

 

Novinky z jezdectví a dostihů můžete sledovat i protřednictvím našich specializovaných skupin na Facebooku! Spravujeme pro vás:
 

Máme rádi parkury Jezdci.cz

Máme rádi dostihy Jezdci.cz

Máme rádi drezuru Jezdci.cz

Máme rádi vozatajství Jezdci.cz

Máme rádi všestrannost Jezdci.cz

Máme rádi reining a western Jezdci.cz

Máme rádi voltiž Jezdci.cz

Máme rádi vytrvalost Jezdci.cz

Máme rádi pony sport Jezdci.cz


reklama 13D

NEPŘEHLÉDNĚTE