reklama 11A

Do Velké pardubické dohlášeni tři koně: Player, Talent, Beau Rochelais

ikonka

Termín dodatečných přihlášek pro 129. Velkou pardubickou se Slavia pojišťovnou využily tři realizační týmy. Listinu doplnili podle očekávání Player, Talent a na českých drahách nováček z Francie Beau Rochelais. Přinášíme podrobnosti!
26.09.2019 17:04  |  Rubrika: Dostihy  |   FANCLUB
reklama 12B
 
Počet přihlášených a kvalifikovaných do Velké pardubické se ustálil na šestadvaceti. Startovní listiny se uzavřou 4. října. 
 
Sedmiletý Player stáje Maxa-Rýznerov se do 129. Velké pardubické se Slavia pojišťovnou kvalifikovat už v květnu, kde doběhl třetí za Hegnusem a Tzigane du Berlais. V září pak zvítězil v Ceně Irakliona za podpory Crystal Glamour (steeplechase crosscountry II. kategorie na 4500 metrů). Trenérkou tohoto ryzáka je Lenka Kvapilová.
 
Podle očekávání trenérka Hana Kabelková dohlásila osmiletého talenta, ryzáka stáje DS Kabelkovi. Ten se na dostihovou dráhu vrátil po téměř rok a půl trvající zdravotní pauze a hned zvítězil v zářijové kvalifikaci. 
 
Trojici doplňuje nováček v týmu DS Pegas. Do Zhoře přišel z Francie, kde se připravoval pod vedením trenéra Patrice Quintona. Jde o osmiletého polokrevníka se zkušenostmi z delších krosů. Poslední start měl ve francouzském Le Touquet, kde ve steeplechase crosscountry na 5200 metrů doběhl druhý. Pardubickou dráhu si už cvičně vyzkoušel pouhý den před termínem dohlášek. Na Velkou pardubickou jej aktuálně připravuje trenér Čestmír Olehla. 
 
Zdroj: Tisková zpráva DS Pardubice
Ilustrační foto Ivan Krejza




reklama 13D

NEPŘEHLÉDNĚTE