reklama 11C

Devadesátka EquiTV ze čtvrtého skokového kola v Tlumačově

ikonka

Poslední závody zařazené do parkurového Zimního jezdeckého poháru ČJF se konaly v sobotu 16. března v Zemském hřebčinci v Tlumačově. Komu se dařilo a kdo v závěru základní části ovládá žebříček série, se dozvíte v krátkém video souhrnu.
20.03.2019 14:33  |  Rubrika: Sport  |   FANCLUB
reklama 12C

DEVADESÁTKU SI MŮŽETE PUSTIT TADY

 
Poslední závody zařazené do parkurové části Zimního jezdeckého poháru České jezdecké federace se konaly v sobotu 16. března v Zemském hřebčinci v Tlumačově. 
 
Největší konkurence se tentokrát sešla v kategorii pony. Nejlepší formu si do posledního kola dovezla Eliška Petrusová. Startovala s dvěma svěřenci a seřadila se s nimi na nejvyšších příčkách. S Kačenkou dojela v čase 27,49 sekundy na druhém místě. A ještě lepší výkon podala s Juráškem. 
 
Plný počet dvaceti bodů ji na žebříčku Pony túry posunul z původně z třináctého na čtvrté místo. Do parkuru bodovaného v rámci Malé túry a postaveného na překážkách do 115 cm nastoupilo osm dvojic. Vítězkou se v Tlumačově stala Kristýna Koutná, která za sebou nechala Terezu Benediktovou a Zuzanu Přibylovou.
 
Na čele konečného hodnocení však závěrečný mítink nic nezměnil. Základní část bodování ovládla Tereza Veselá s 57 body.  Druhé místo patří Miloslavovi Příhodovi s 35 body a o pět bodů méně má třetí Ondřej Pospíšil.
 
Stejnou trojici najdeme také v konečném bodování základní části Velké túry. Ta se v Tlumačově nekonala, a tak pořadí zůstává stejné, jako po třetím kole. Na první příčce je Tereza Veselá s 59 body. O pět bodů méně má druhý Miloslav Příhoda a na třetím místě je Ondřej Pospíšil se 45 body. 




reklama 13A

NEPŘEHLÉDNĚTE