reklama 11C

Den starokladrubského koně v květnu nebude. Jarní třídění bez diváků

ikonka

Hned několik akcí plánoval na květen Národní hřebčín Kladruby. Dominovat mu měl Den starokladrubského koně, ten se ovšem tento měsíc neuskuteční. Jarní třídění starokladrubských koní se bude konat 13. a 14. května bez účasti veřejnosti.
03.05.2020 20:42  |  Autor: Josef Malinovský  |  Rubrika: Ostatní  |   FANCLUB
reklama 12C

 
Mimořádná opatření kvůli šíření koronaviru Covid-19 mají dopad i na pořádání květnových akcí pro veřejnost v Národním hřebčíně Kladruby nad Labem. Ten musel odložit i dubnové zahájení hlavní návštěvnické sezony a zrušil tradiční vozatajský Rudolfův pohár. 
 
„Z důvodu ochrany obyvatelstva i zaměstnanců Národního hřebčína je zrušen Den starokladrubského koně, který se měl původně uskutečnit v sobotu 30. května 2020 na hlavním nádvoří hřebčína. Konat se ze stejných důvodů nebude v původně plánovaném termínu ani Muzejní noc. O případném pořádání Dne starokladrubského koně v náhradním termínu bude Národní hřebčín Kladruby s dostatečným předstihem informovat,“ uvedli jeho zástupci na internetových stránkách této organizace.
 
Na 13. a 14. května je připravováno tradiční Jarní třídění starokladrubských koní. Ve středu 13. května proběhne v Kladrubech nad Labem, druhý den pak ve Slatiňanech. V obou případech nebude účast veřejnosti možná. Stejně tomu bude i v případě výkonnostních zkoušek starokladrubských hřebců. Ty by měly proběhnout 19. a 20. května v Kladrubech. 
 
Zdroj: www.nhkladruby.cz
Foto: Magdaléna Straková (archiv NH Kladruby)



K odběru se přihlašte ZDE!

 

Nový Jezdecký zpravodaj vychází každý pátek a je zcela zdarma. Přímo do vašeho e-mailu vám jednou týdně doručíme to nejzajímavější z našich webů - zpravodajství napříč disciplínami, rozhovory, podcasty i videa. Už nikdy vám nic podstatného z našeho servisu neunikne!

 

Novinky z jezdectví a dostihů můžete sledovat i protřednictvím našich specializovaných skupin na Facebooku! Spravujeme pro vás:
 

Máme rádi parkury Jezdci.cz

Máme rádi dostihy Jezdci.cz

Máme rádi drezuru Jezdci.cz

Máme rádi vozatajství Jezdci.cz

Máme rádi všestrannost Jezdci.cz

Máme rádi reining a western Jezdci.cz

Máme rádi voltiž Jezdci.cz

Máme rádi vytrvalost Jezdci.cz

Máme rádi pony sport Jezdci.cz


reklama 13C

NEPŘEHLÉDNĚTE