reklama 11A

Czyžová po prvním kole v Ermelu devátá. Do hry se zapojili i senioři

ikonka

Čeští junioři pokračovali ve čtvrtek 25. července v účasti na voltižním mistrovství světa, které se koná v holandském Ermelu. Výborně si vedla Tereza Czyžová a dařilo se i juniorské skupině. První sestavy předvedli senioři v rámci mistrovství Evropy.
26.07.2019 10:56  |  Autor: Lucie Spiwoková  |  Rubrika: Sport  |  
FOTOGALERIE
| FANCLUB
reklama 12A

Početná voltžiní ekipa se účastní mistrovství světa juniorů a evropského šampionátu seniorů, které hostí Ermelo. Během druhého dne, tedy čtvrtka 25. července, se rozhodčím a divákům předvedli obě věkové kategorie.
 
Junioři měli na programu po středečních povinných jízdách freestyly. Skvěle si vedla Tereza Czyžová cvičící na Aladinovi pod vedením Ondřeje Svobody. Ke známce v hodnotě 8,000 jí chyběly pouhé dvě tisíciny, což byl v samostatném hodnocení volných sestav sedmý nejlepší výkon. První kolo uzavřela na deváté příčce, čímž se posunula výsledkovou listinou vzhůru, a postupuje do druhé části šampionátu.
 
Lucie Kubíková s Patriotem obsadila konečné třiatřicáté místo a o šest příček níže dojela Kateřina Reslerová s White Magic.
 
Na páté příčce se udržela frenštátská juniorská skupina. Také oni vybojovali s Aladinem vyšší hodnocení než ve středeční první sestavě a jejich průměrná známka má nakonec hodnotu 7,032. 
 
Do mistrovství Evropy vstoupili ve čtvrtek také senioři. Kateřina Kocurová (Patriot NF) obsadila se známkou 6,820 dvaadvacátou příčku. Jan Hablovič (Tymián) dokončil se 5,980 body na třináctém místě. 
 
Zapojila se také skupina z Albertovce. Ta na Patriotovi lonžovaným Andreou Videnkovou obdržela hodnocení 6,820, což stačilo na osmou příčku.
 

Výsledky najdete ZDE

 
Foto: Petr Videnka




reklama 13B

NEPŘEHLÉDNĚTE