reklama 11D

Čtvrtá z 10 ohlávek Jezdci.cz pro Adélu Švecovou. Čí bude ta pátá?

ikonka

Jezdci.cz oslaví v sobotu 10. 10. v 10:10 hodin 10 let začátku své existence. V rámci oslavy jsme vypsali soutěž o 10 ohlávek z limitované edice Jezdci.cz, kterou jsme připravili ve spolupráci s Rainbow Ride. Čtvrtou ohlávku vyhrála Adéla Švecová.
05.10.2020 14:23  |  Autor: Josef Malinovský  |  Rubrika: Ostatní  |   FANCLUB
reklama 12D
 
Od 1. do 10. října s námi můžete každý den hrát o jednu z 10 originálních ohlávek (velikost full) z limitované edice Jezdci.cz, kterou jsme připravili ve spolupráci se společností Rainbow Ride.
 
Stačí pozorně sledovat web Jezdci.cz a poslat na e-mail: info@jezdci.cz zprávu, kolik článků bylo na těchto internetových stránkách publikováno předešlý den. Ohlávku získá autor 10 správné odpovědi. 
 
Do předmětu e-mailu napište heslo: SOUTĚŽ a číslovku odpovídající počtu publikovaných článků. V e-mailu uveďte pouze své jméno, o kontaktní údaje budete požádáni až v případě výhry. 
 
POZOR! Ohlávka RR z limitované edice Jezdci.cz může být vaše za 499 Kč



K odběru se přihlašte ZDE!

 

Nový Jezdecký zpravodaj vychází každý pátek a je zcela zdarma. Přímo do vašeho e-mailu vám jednou týdně doručíme to nejzajímavější z našich webů - zpravodajství napříč disciplínami, rozhovory, podcasty i videa. Už nikdy vám nic podstatného z našeho servisu neunikne!

 

Novinky z jezdectví a dostihů můžete sledovat i protřednictvím našich specializovaných skupin na Facebooku! Spravujeme pro vás:
 

Máme rádi parkury Jezdci.cz

Máme rádi dostihy Jezdci.cz

Máme rádi drezuru Jezdci.cz

Máme rádi vozatajství Jezdci.cz

Máme rádi všestrannost Jezdci.cz

Máme rádi reining a western Jezdci.cz

Máme rádi voltiž Jezdci.cz

Máme rádi vytrvalost Jezdci.cz

Máme rádi pony sport Jezdci.cz


reklama 13C

NEPŘEHLÉDNĚTE