reklama 11D

Ohlávka RR z limitované edice Jezdci.cz může být vaše za 499 Kč

ikonka

Líbí se vám ohlávka Rainbow Ride řady Basic line z limitované edice Jezdci.cz a nejste soutěživý typ, nebo nevěříte, že se na vás usměje štěstí v soutěži? Pak si ji můžete koupit za akční cenu 499 Kč. Materiál vyniká pohodlností, ale i odolností.
02.10.2020 14:24  |  Autor: Josef Malinovský  |  Rubrika: Ostatní  |   FANCLUB
reklama 12A

 
Limitovaná edice Jezdci.cz ohlávek Rainbow Ride řady Basic line byla připravena při příležitosti 10. výroční od zahájení provozu webu Jezdci.cz. 
 
Prvních deset říjnových dnů o ně můžete soutěžit, ale pokud se neradi do podobných soutěží zapojujete, nebo to nechcete nechávat na tom, zda se na vás usměje štěstí, můžete si ji koupit za akčních 499 Kč.
 
Ohlávky řady Basic line jsou perfektní pro každodenní použití. Vynikají odolností a pevností, ale zároveň jsou velmi pohodlné. Po celé své ploše jsou podšité měkkým polstrováním s extra měkčeným nánosníkem a týlem, díky kterému koně neodírají ani při celodenním nošení. Jsou vyrobeny z polypropylenu, kování je z pochromované zinkoslitiny. 
 
Ohlávky jsou šité ručně v České republice s využitím kvalitních českých a evropských materiálů. Ohlávky jsou lehoučké, rychle schnoucí a zbytečně nenasáknou vodu. 
 

Kupte si je v e-shopu za 499 Kč POD TÍMTO ODKAZEM

 
/PR článek/



K odběru se přihlašte ZDE!

 

Nový Jezdecký zpravodaj vychází každý pátek a je zcela zdarma. Přímo do vašeho e-mailu vám jednou týdně doručíme to nejzajímavější z našich webů - zpravodajství napříč disciplínami, rozhovory, podcasty i videa. Už nikdy vám nic podstatného z našeho servisu neunikne!

 

Novinky z jezdectví a dostihů můžete sledovat i protřednictvím našich specializovaných skupin na Facebooku! Spravujeme pro vás:
 

Máme rádi parkury Jezdci.cz

Máme rádi dostihy Jezdci.cz

Máme rádi drezuru Jezdci.cz

Máme rádi vozatajství Jezdci.cz

Máme rádi všestrannost Jezdci.cz

Máme rádi reining a western Jezdci.cz

Máme rádi voltiž Jezdci.cz

Máme rádi vytrvalost Jezdci.cz

Máme rádi pony sport Jezdci.cz


reklama 13B

NEPŘEHLÉDNĚTE