reklama 11B

CSI Lier: Řezníček boduje se svými koňmi také v pátečních soutěžích

ikonka

Další úspěšný den v belgickém Lieru má na začátku září za sebou Martin Řezníček a to jak ve stočtyřicítce s Caeciliou S, tak i s nováčkem na mezinárodním poli šestiletou Conteusinou. Dařilo se ovšem také Kateřině Kučerové či Přemyslu Adamovi.
06.09.2019 20:34  |  Autor: Pavlína Záhorová  |  Rubrika: Sport  |   FANCLUB
reklama 12A
Martin Řezníček pokračuje ve své úspěšné sérii v belgickém Lieru také v pátek 6. září. S třináctiletou vestfálskou Caecilou S dokončil bezchybně a navíc ve třetím nejrychlejším čase dvoufázovou stočtyřicítku a dařilo se mu rovněž opět s šestiletou Conteusinou. Ta roli nováčka na mezinárodních závodech určitě nedává znát a má na kontě další slušné umístění, konkrétně pátou příčku ve své věkové kategorii. 
 
Vedle toho získal třetí příčku ve stopětadvacítce s desetiletým Clintinem. V této soutěži se slušně umístil také desátý Přemysl Adam v sedle koně Quadra a úspěch slavila ve stopatnáctce i osmá Kateřina Kučerová a E-Vincent.
 
"Koně skákaly opět výborně. Mužů být jen a jen spokojený a chválit jejich výkony, které po celou sezonu podávají," shrnul páteční jízdy Martin Řezníček.
 
Kompletní výsledky najdete na TOMTO ODKAZU.
 
Ilustrační foto archiv Martina Řezníčka




reklama 13C

NEPŘEHLÉDNĚTE