reklama 11A

Jak se zrodil Equisoul: S Šárkou chrlíme nápady, říká Natálie Roučková

ikonka

Světlo světa spatřila nová česká značka jezdeckého oblečení Equisoul, za kterou stojí Šárka Kůtová a Natálie Roučková. Jak celý projekt vznikl, to nám obě dámy prozradily v Martinicích u Březnice, kde se při mistrovství ČR tato značka prezentuje.
02.10.2020 19:27  |  Autor: Josef Malinovský  |  Rubrika: Ostatní  |  
VIDEO
| FANCLUB
reklama 12D
 
Poprvé se kolekce Equisoul představila při finále Českého skokového poháru v Hořovicích a nyní je i při mistrovství České republiky v Martinicích. – Konkrétně na stánku společnosti Libich. A právě tam vznikl krátký rozhovor se Šárkou Kůtovou a Natálií Roučkovou, které za celým projektem stojí.
 
„Zrod značky Equisoul nějakou dobu trval. Když jsem byla na mateřské a odešla jsem z mé poslední práce, tak jsem si řekla, že by bylo fain dělat něco nového. Chtěla jsem dělat, co mě baví – prolnout koně a módu. Oslovila jsem Aleše Opatrného a Natálku Roučkovou, aby byli tváří Equisoulu, a i díky požehnanému stavu Natálky se do toho vložila a stala se partnerkou ve firmě,“ prozradila v úvodu rozhovoru Šárka Kůtová.
 
„Od začátku spolupráce jsme ani jedna pořádně nespaly, chrlili jsme na sebe nápady, co by šlo všechno vylepšit a vše jsme dokola řešili, takže jsme si volali asi stokrát denně. A tak to pokračuje stále,“ navázala Natálie Roučková.
 
Poslechněte si celý devítiminutový rozhovor pro EquiTV.cz!
 




K odběru se přihlašte ZDE!

 

Nový Jezdecký zpravodaj vychází každý pátek a je zcela zdarma. Přímo do vašeho e-mailu vám jednou týdně doručíme to nejzajímavější z našich webů - zpravodajství napříč disciplínami, rozhovory, podcasty i videa. Už nikdy vám nic podstatného z našeho servisu neunikne!

 

Novinky z jezdectví a dostihů můžete sledovat i protřednictvím našich specializovaných skupin na Facebooku! Spravujeme pro vás:
 

Máme rádi parkury Jezdci.cz

Máme rádi dostihy Jezdci.cz

Máme rádi drezuru Jezdci.cz

Máme rádi vozatajství Jezdci.cz

Máme rádi všestrannost Jezdci.cz

Máme rádi reining a western Jezdci.cz

Máme rádi voltiž Jezdci.cz

Máme rádi vytrvalost Jezdci.cz

Máme rádi pony sport Jezdci.cz


reklama 13A

NEPŘEHLÉDNĚTE