reklama 11D

Česká ekipa vyráží na CSI2*-W do Lešna

ikonka

V polském Lešně se ve dnech 22. – 25. listopadu konají mezinárodní skokové závody, a to v rámci Světového poháru centrální evropské ligy (CEL). V soutěžích při CSI2*-W se můžeme těšit na starty pěti českých reprezentantů...
19.11.2018 20:35  |  Rubrika: Sport  |   FANCLUB
reklama 12C

V soutěžích při CSI2*-W se celkem se třemi svěřenci představí Jiří Hruška. Sedlat bude klisnu Acoradia Mx I2M, dále pak hřebce Chacco Star a klisnu Oridu-M.

Celkem se dvěma koňmi se bude pokoušet o co nejlepší výkony Marek Klus, který je nahlášen s Carebisem a Carisonem. Vladislavu Humplíkovou pak bude možné vidět v sedle její klisny Buena Utopia.

Na startu budou také dvě čtrnáctileté jezdkyně, a to Valentýna Kuková a Marina Michlíčková. Obě odstartují v této obtížnosti s dvěma koňmi. Valentýna Kuková bude navíc při CSI1* závodit ještě s valachem Shadowem.

V rámci těchto závodů je pro jezdce při CSI2*-W přichystáno celkem devět skokových soutěží. Jedná se o Small Tour, Medium Tour a Big Tour.

Závody vyvrcholí nedělní Grand Prix, která je zároveň kvalifikací Světového poháru centrální evropské ligy. V soutěži nastoupí maximálně 60 kvalifikovaných jezdců. Čekat na ně bude parkur s výškou překážek 140-160 centimetrů. Soutěž je vypsána s jedním rozeskakováním na čas.




reklama 13D

NEPŘEHLÉDNĚTE