reklama 11A

Vydařený úvod říjnového CSN s pony v Lešně

ikonka

V polském Lešně startují na národních skokových závodech od pátečního dne 19. října také české dvojice. Od prvního dne si několik českých jezdců řeklo svými výkony o první příčky. Jednalo se o soutěže hodnocené na styl i na čas…
21.10.2018 08:59  |  Rubrika: Sport  |   FANCLUB
reklama 12C

Během pátečního dne se z první pozice radovala na parkuru 50 centimetrů vysokém Klára Mošťková s Lipem, když si ve stylové soutěži připsala pouze dva trestné body. Stejný zisk trestných bodů vynesl první příčku i Kristýně Veverkové, která v soutěži 60 centimetrů vysoké sedlala poníka Sankao Alegres. Dvojice navíc dosáhla na první příčku i v následující soutěži s výškou překážek 70 centimetrů.

České jméno jsme měli na prvním místě i v soutěži 80 centimetrů. Stejný bodový zisk znamenal dělené první místo hned pro pět jezdců. Mezi nimi nechyběla Kateřina Růžičková s Indigem a Sára Dvořáková s Gejzerem.

V soutěži 90 centimetrů vysoké si pak druhou příčku zajistila s výkonem 2,5 trestných bodů ve stylové soutěži Sára Dvořáková s Fly Sky a Vanesa Humeni s Dolores Ewitou.

Z české ekipy se v soutěži 100 centimetrů vysoké se nejlépe předvedla Natálie Bečková, která s poníkem Carry dosáhla na třetí pozici. Na závěr závodního dne pak zvítězila Klára Hlaváčková s Cheynne. V tomto případě se jednalo o soutěž 110 centimetrů vysokou.

V rámci sobotního programu jsme měli české dvojice na parkurech do 110 centimetrů. Tentokrát byla většina soutěží hodnocena na čas. Na parkuru 110 centimetrů vysokém se z vítězství radovala Jana Táboříková s poničkou Karou Čtvrtá pak skončila v soutěži na čas Klára Hlaváčková s Cheynne. Tato dvojice zároveň zvítězila v sobotní soutěži 100 centimetrů vysoké.

Dvoufázové skákání na parkuru 90 centimetrů vysokém se vydařilo Gabriele Kopřivové, která si s Goliášem zajistila pěkné druhé místo. O něm rozhodly pouze desetiny vteřiny. Tento den se dařilo i Kateřině Růžičkové, která obsadila s Indigem první místo na parkuru 80 centimetrů vysokém a také třetí místo v soutěži o 10 centimetrů nižší.

 

Startovní a výsledkové listiny naleznete ZDE.




reklama 13B

NEPŘEHLÉDNĚTE